O ţară europeană interzice dansul la nuntă pe perioada pandemiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dansul la nun
Dansul la nun

Pentru că autorităţile din Madrid se confruntă cu o izbucnire a focarelor de Covid-19, oficialii au anunţat restricţii mult mai dure pentru baruri şi restaurante.

În Spania a început cel de-al doilea val al pandemiei, în ciuda măsurilor drastice pe care le-a aplicat. Conform ultimului bilanţ, media zilnică de cazuri noi de Covid-19 este de 4.500, iar într-o săptămână au fost înregistrare 184 de decese, scrie Digi24.

Cel mai prost stau lucrurile în Madrid care are cele mai active focare. În prezent, aproximativ 400 de oameni infectaţi cu noul coronavirus sunt internaţi în spatele din capitală, 225 fiind în stare critică. În noiembrie se aşteaptă finalizarea unui spital suport pentru Covid-19 care ar urma să fie dtot cu 1000 de paturi. 

Până atunci, guvernul de la Madrid vrea să încetinească răspândirea virsului, aşa că sunt impuse noi limite pentru baruri şi restaurante: pe lângă mesele care trebuie să se afle la o distanţă de 1,5 metri una faţă de cealaltă, la nunţi nu se va mai putea dansa şi nu va mai fi disponibil serviciu de bar.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite