O tânără a asistat neputincioasă la moartea iubitului, pe FaceTime: tânărul a căzut de pe un pod

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără din Marea Britanie va scăpa cu greu probabil de imaginile groaznice cu iubitul ei  care a căzut în râul Tamisa, în timp ce vorbeau pe FaceTime, conform Daily Mail.

Sora tânărului spune că iubita acestuia a văzut tragicul accident pe FaceTime Foto Daily Mail
Sora tânărului spune că iubita acestuia a văzut tragicul accident pe FaceTime Foto Daily Mail

Arabella Ashfield încerca să-i explice iubitului ei James East, în vârstă de 25 de ani, cum să ajungă la taxiul în care se afla, într-o seară în care sărbătoreau petrecerea de majorat a surorii ei, în Kingston, Londra.

East, care plecase de la petrecere singur să-și limpezească gândurile, stătea pe o margine a unui pod, care era cam la nivelul șoldului când s-a dezechilibrat și a căzut în râul Tamisa. 

După aproape o oră a fost găsit de salvatori, dar din nefericire murise deja, după ce suferise răni la nivelul capului, în urma căzăturii.

Săraca lui iubită, Arabella, era cu el pe Facetime încercând să-l îndrume către taxiul lor, iar ea a trecut prin iad acum, când a văzut totul”, a spus sora tânărului, Abigail Bladen.

A stat 50 de minute în apă, apoi l-au găsit și l-au dus la spital, unde au încercat timp de trei ore să-l salveze. La autopsie, s-a constatat că murise înainte de ajunge în apă din cauza rănilor de la cap, dar ei nu și-au dat seama de asta”, a adăugat ea.

Mama lui, Sara Ivey, a primit vestea devastatoare în miezul nopții, când polițiștii i-au bătut la ușă pentru a-i spune că fiul ei era la spital.

Suntem devastați. Era atât de tânăr și avea viitorul în față”, a afirmat mama tânărului, care era director de dezvoltare al afacerilor la o companie  specializată în dezvoltarea de software din Londra, după ce studiase la „London School of Economics”.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite