O fetiţă este lovită din greşeală de un soldat zelos care o salută pe Regina Elisabeta a II-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucuria unei fetiţe care a fost prezentată Reginei Marii Britanii Elisabeta a II-a s-a transformat în şoc şi supărare: un gardian mult prea zelos o salută pe Regină şi o loveşte pe fetiţă, din greşeală, drept în faţă.

Maisie Gregory, în vârstă de şase ani, şi-a petrecut ultima lună numărând clipele până când va fi prezentată Reginei Marii Britanii, în cadrul unei vizite oficiale, în Cardiff, scrie „The Telegraph“.

Când a sosit în sfârşit ziua mult aşteptată, fetiţa s-a îmbrăcat în costumul galez tradiţional şi a executat o reverenţă perfectă, exersată de sute de ori înainte. Apoi Maisie i-a înmânat Reginei Elisabeta a II-a un buchet de flori. „Cât de drăguţă eşti. Dumnezeu să te binecuvânteze!“, i-a spus regina.

Însă, câteva secunde mai târziu, Maisie a izbucnit în lacrimi după ce un soldat care stătea lângă ea a ridicat braţul să salute monarhul. În timp ce făcea asta, soldatul a lovit-o în faţă pe Maisie şi i-a aruncat boneţica cât colo.

După un moment de şoc, Maisie a început să lăcrimeze, însă regina trecuse mai departe şi nu văzuse ce s-a întâmplat. Soldatul îngrijorat s-a grăbit să-şi ceară scuze, în timp ce fetiţa era liniştită de o rudă.

„Maisie este bine acum. E doar puţin obosită şi şocată. Cu toţii am fost copleşiţi de vizita reginei“, a declarat după incident mama lui Maisie.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite