O femeie nevaccinată din Irlanda a murit de Covid-19 după ce a născut. Soţul ei îi îndeamnă pe ceilalţi să se imunizeze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„În timp ce scriu asta, o pun pe ea, de 35 de ani, nevaccinată, într-un sicriu”, a mai scris bărbatul pe Twitter, în încercarea de a-i convinge pe ceilalţi să se imunizeze. FOTO Shutterstock
„În timp ce scriu asta, o pun pe ea, de 35 de ani, nevaccinată, într-un sicriu”, a mai scris bărbatul pe Twitter, în încercarea de a-i convinge pe ceilalţi să se imunizeze. FOTO Shutterstock

O femeie din Irlanda de Nord a murit de Covid-19, la câteva zile după ce a născut o fetiţă, dar înainte să o poată strânge în braţe. Femeia era nevaccinată, iar acum soţul ei devastat de durere îi îndeamnă public pe oameni să nu mai întârzie administrarea vaccinului.

Samantha Willis, 35 de ani, din Derry, în Irlanda de Nord, a murit vineri la spitalul Altnagelvin, înainte să-şi cunoască fetiţa nou-născută, Eviegrace, potrivit Digi24.

Soţul ei, Josh Willis, cu care mai avea trei copii îi îndeamnă acum pe alţii să-şi facă vaccinul, ca să nu treacă prin coşmarul pe care îl trăieşte el acum.

„Nu m-am gândit niciodată că voi scrie ceva de genul asta în anii următori. Astăzi a fost cea mai proastă zi din viaţa mea. Am pierdut-o pe dragostea vieţii mele, Samantha, din cauza Covid-19. În timp ce era în spital, ea a născut ultimul membru al familiei, o fetiţă pe care nu a cunoscut-o niciodată sau nu a ţinut-o în braţe. Mă voi asigura că Eviegrace va şti totul despre mama, pe care nu o va cunoaşte niciodată”, este o parte a mesajului în care Josh mai spune despre soţia lui că a fost „o persoană minunată, iubitoare şi grijulie şi ea a fost super-eroul nostru în ultimele câteva săptămâni”.

„Am petrecut ore în Terapie Intensivă cu soţia mea care a murit. Este real, cifrele sunt reale... Vaccinaţi-vă, astfel încât voi şi familia voastră să nu trebuiască să treceţi prin ceea ce am trecut eu.

În timp ce scriu asta, o pun pe ea, de 35 de ani, nevaccinată, într-un sicriu”, a mai scris bărbatul pe Twitter, în încercarea de a-i convinge pe ceilalţi să se imunizeze.

În iulie, în Marea Britanie, 99% dintre femeile însărcinate internate în spital cu Covid-19 nu erau vaccinate.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite