O femeie din Anglia a fost ucisă din greşeală în timpul unei partide de amor. Vinovatul a primit patru ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

O femeie de 33 de ani, mamă a doi copii, a fost ucisă din greşeală în timpul unei partide de amor. În timpul unui act sexual mai dur, pentru care aceasta şi-a dat acordul, partenerul său a pus presiune pe gâtul ei. Sam Pybus, bărbatul de 32 de ani, a fost condamnat la patru ani şi opt luni de închisoare pentru omor involuntar. Tânărul a pledat vinovat, dar a mărturisit că nu a avut intenţia să o rănească.

Incidentul a avut loc pe 7 februarie, la primele ore ale dimineţii, în casa femeii din Darlington, Anglia. Sophie Moss a fost descrisă la tribunal ca o „persoană vulnerabilă cu o sănătate fizică şi mentală slăbită”. În acea seară ea era singură, iar copiii se aflau la tatăl lor. Femeia avea o relaţie cu un alt bărbat, dar uneori întreţinea relaţii intime şi cu tânărul care a omorât-o din greşeală.

Militanţii au declarat că sentinţa trimite un „mesaj îngrozitor femeilor”. „Se pare că sugrumarea unei femei până la moarte este încă privită în lege ca un accident nefericit, mai degrabă decât o violenţă gravă teribilă”, a spus o purtătoare de cuvânt de la We Can’t Consent To This, care militează împotriva utilizării ca apărare a „sexului dur” în cazuri care implică violenţă împotriva femeilor şi fetelor, potrivit Observatornews.

Sam Pybus era însurat şi s-a prezentat la poliţie în acea dimineaţă, pentru a-şi recunoaşte fapta. Acesta a spus că atunci când s-a trezit, ea era dezbrăcată lângă el şi nu îi răspundea. Nu a sunat la salvare, ci s-a dus în maşină, a stat 15 minute şi s-a gândit ce să facă.

Un post mortem a constatat că a murit de strangulare. Pybus a pretins că sexul între el şi Moss a fost „întotdeauna dur şi că el o domina în timpul activităţii lor sexuale, dar că nu ar fi mers niciodată atât de departe încât să o rănească”. El a spus că uneori aplica „o presiune uşoară” pe gâtul ei în timpul actului sexual: „un act pe care ea l-a încurajat şi s-a bucurat”.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite