O altă înregistrare cu asasini ai mafie a fost făcută publică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Asasinul din Napoli a fost capturat
Asasinul din Napoli a fost capturat

În anul 2007 a fost ucis Alfredo Bettiolo, patronul unei firme auto. Începând de atunci şi până astăzi, forţele de ordine italiene nu au reuşit să-i prindă pe ucigaşi.

Bettiolo a fost executat în interiorul magazinului său, de două persoane care au fost surprinse de o cameră de luat vederi amplasată la intrare.


Momentul efectiv al crimei nu a fost făcut public. Bettiolo, în vârstă de 66 de ani, a fost împuşcat în cap pe data de 16 noiembrie 2007 la Verona. El a decedat la câteva zile după atentat. Motivul pentru care a fost executat nu este cunoscut nici până astăzi, potrivit ziarului ¨Il Messaggero¨.


Aceasta este a doua filmare de acest gen făcută publică în presa italiană în ultimele cinci luni. Forţele de ordine apelează astfel la populaţie pentru a-i identifica şi captura pe asasini.


În luna octombrie a anului 2009 a fost făcută publică o filmare cu execuţia în stradă a unui italian din napoli. După aceea, asasinul a fost capturat . În acest caz, au fost făcute publice imaginile cu execuţia italianului.

Vezi aici cele două VIDEOCLIPURI cu asasinate ale mafie, făcute publica

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite