Momentul în care un blindat rusesc „atacă” un șir de mine clar vizibil: „I-a scutit pe ucraineni de muncă” VIDEO

0
Publicat:

Un alt moment de neînțeles al armatei ruse a fost surprins într-o înregistrare video care circulă pe rețelele de socializare: un blindat intră în plin într-un șir de mine plasat pe șosea deși acesta este clar vizibil, notează administratorii paginii Ukraine Weapons Tracker.

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Vehiculul în cauză este un vechi blindat amfibiu MT-LB intrat în dotarea forțelor armate sovietice înspre sfârșitul anilor 1950, acesta îndreptându-se nonșalant spre șirul de mine clar vizibil pe șosea, potrivit hotnews.ro.

Sursa citată scrie că șoferul a avut probabil o vizibilitate „foarte redusă”, în timp ce unii internauți glumesc în secțiunea de comentarii că șoferul blindatului ar fi fost beat sau a avut gânduri suicidare, iar unii au spun că acesta a fost un gest de „bunăvoință” din partea soldatului, scutind de o muncă în plus forțele ucrainene. 

Deși problemele tancurilor și în special blindatelor rusești cu minele sunt deja de notorietate, din numeroasele înregistrări video apărute în ultimele luni care arată decizii cel puțin îndoielnice ale militarilor ruși care conduc vehiculele de luptă aceasta pare a fi prima în care unul intră direct într-o mină, deși ea este cât se poate de vizibilă.    

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite