Misiune misterioasă: Forțele Speciale ale Ucrainei au debarcat în Crimeea VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elemente din Forțele pentru Operații Speciale din Ucraina au debarcat în Crimeea în această dimineață, lucru confirmat de Kiev.

Oficialul de la Kiev a confirmat misiunea militarilor de elită ai Ucrainei FOTO unian.ua
Oficialul de la Kiev a confirmat misiunea militarilor de elită ai Ucrainei FOTO unian.ua

Unități speciale ale GUR din cadrul Ministerului Apărării au efectuat o debarcare (în Crimeea-n.red.) ca partea a unei operațiuni speciale. Toate sarcinile au fost îndeplinite”, a declarat Andriy Yusov, reprezentantul Direcției Principale de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei, citat de Unian.

Scopul misiunii militarilor de elită din Direcția Principală de Informații a Ministerului ucrainean al Apărării (GUR) nu este încă clar.

Oficialul ucrainean a mai arătat că raidul a fost unul de succes și că nu există pierderi în rândul militarilor ucraineni. Oricum în misiunea lor din zona Capului Tarhankut militarii de elită ucraineni au fost sprijiniți de aviație și marină. Oficialii de la Kiev nu au dat alte detalii, dar au precizat că în urma raidului au fost victime în rândul trupelor ruse. 

image

„De la ora 5 dimineața s-au auzit explozii în apropierea așezării Mayak de pe Capul Tarkhankut, ne-au informat surse locale. În plus, sursele noastre din serviciile secrete ucrainene au confirmat că în această zonă a avut loc o bătălie cu ambarcațiuni și avioane. Detaliile sunt încă în curs de clarificare”, se arată într-un mesaj publicat de administratorii unui canal de Telegram ce abordează subiecte legate de Crimeea, citat de hotnews.ro.

Ieri, 23 august, serviciul militar de informaţii al Ucrainei a anunţat distrugerea unui sistem de apărare antiaeriană S-400 „Triumph” amplasat de ruși pe Peninsula Crimeea. Imagini obţinute prin intermediul unor drone prezintă urmările atacului, care a avut loc la Tarhankut, în extremitatea vestică a acestei peninsule de la Marea Neagră anexate de Rusia în martie 2014.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite