Matteo Salvini a fost părăsit de iubită printr-un anunţ pe Instagram

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Puternic ancorat pe reţelele de socializare şi prins mereu cu treburi de stat, vicepremierul şi ministrul de Interne al Italiei Matteo Salvini şi-a încheiat relaţia cu prezentatoarea TV Elisa Isoardi. Anunţul a fost făcut pe Instagram, la descrierea unei poze intime.

Elisa Isoardi, în vârstă de 35 de ani, şi-a anunţat despărţirea de liderul extremei drepte italiene, Matteo Salvini. Anunţul a fost făcut pe Instagram, de către prezentatoarea RAI 1, în timp ce politicianul se afla în drum spre Ghana.

„Nu îmi va fi dor de lucrurile pe care ni le-a dăruit, ci de tot ce ne-am fi putut dărui… Cu un imens respect pentru dragostea adevărată pe care am împărtăşit-o, mulţumesc, Matteo“, a scris Elisa Isoardi citându-l pe autorul Gio Evan în dreptul unei poze intime (foto mai sus).

Ea a pus această ruptură pe seamă „numeroaselor angajamente diferite“.

Matteo Salvini, în vârstă de 45 de ani, a răspuns pe Twitter.

„Din educaţie, caracter şi respect, nu mi-am aruncat niciodată viaţa privată în arena publică şi nu o să o fac nici acum. Am iubit, am iertat, cu siguranţă am făcut greşeli, dar întotdeauna am crezut“, a reacţionat el.

Cei doi au fost mereu în atenţia presei italiene, fiind urmăriţi fie pe canalele din Veneţia, fie pe plajele Mediteranei, relatează The Independent.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite