Mamă condamnată la închisoare după ce și-a obligat fiica la o dietă strictă. Motivul absurd pe care l-a invocat

0
Publicat:

O mamă care și-a obligat fiica la o dietă strictă a fost condamnată la 1 an și 4 luni. Avocata femeii a susținut că aceasta a vrut doar ceea ce era bun pentru adolescenta care avea probleme de sănătate, iar creșterea în greutate le-ar fi complicat.

Adolescenta, obligată la o dietă strictă pentru a nu se îngrășa FOTO Shutterstock
Adolescenta, obligată la o dietă strictă pentru a nu se îngrășa FOTO Shutterstock

Tribunalul din Como a decis condamnarea la un an și patru luni de închisoare a femeii în vârstă de 53 de ani. Aceasta a fost acuzată că și-a maltratat fiica, care avea 16 ani la momentul presupuselor fapte, în 2019 anunță Il Messaggero.  

Acest caz a ieșit la iveală, după ce o rudă a denunțat-o la Poliție. Femeia a fost acuzată că a ținut-o pe fată la o dietă strictă pentru că era considerată "grasă" și "urâtă", astfel încât aceasta nu a depășit niciodată 47 de kilograme. 

"Mama a vrut doar binele fiicei sale și a acționat întotdeauna pentru a proteja sănătatea fetei", a spus avocatul apărării, Alessandra Colombo Taccani. Aceasta s-a referit în special la problemele de spate ale adolescentei și la necesitatea de a folosi un corset pentru care trebuia să fie atentă la greutate.  

Cum a reușit o tânără să slăbească mâncând ce îi place. Efectele dietei 80/20 sunt spectaculoase

Recent, o femeie din San Diego a dezvăluit secretul siluetei sale, după ce, ani de zile s-a luptat cu dietele și kilogramele acumulate în exces. Deși a încercat numeroase regimuri, dieta 80/20 și mersul pe jos au ajutat-o să piardă 23 de kilograme.

M-am luptat cu kilogramele în plus toată viața”, a declarat Gen Cohen pentru Business Insider, citată de Digi 24.

Tânăra a povestit că a urmat o dietă bogată în proteine, cu un ușor deficit caloric, pe principiul 80/20. Acest lucru înseamnă că nu exclus nimic din ceea ce obișnuia să consume și s-a bucurat în continuare, cu moderație, de dulciuri și chiar alcool. Dieta 80/ 20 depinde exclusiv de proporții. Mai exact, se bazează pe principiul că, dacă mănânci sănătos 80% din timp, poți „păcătui” 20% cu alimente nesănătoase.

Chiar dacă în primele trei luni, rezultatele au fost sub așteptări, femeia nu a scăzut în greutate deloc, apoi a început să slăbească treptat. Astfel, într-un an a slăbit 23 de kilograme și de 7 ani își menține aceeași greutate.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite