Joe Biden mănâncă pizza cu soldaţii americani din Polonia şi se oferă să le facă un serviciu VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Joe Biden stă la masă cu soldaţii americani din Polonia FOTO captură video
Joe Biden stă la masă cu soldaţii americani din Polonia FOTO captură video

Preşedintele american Joe Biden a vizitat o bază americană din Rzeszow, sudul-estul Poloniei, aproape de graniţa cu Ucraina, unde a stat la masă cu soldaţii americani alături de care a mâncat pizza şi a glumit.

 Joe Biden s-a folosit de prilej pentru a povesti o anecdotă despre fiul său decedat Beau căruia i-a făcut o vizită când acesta lupta în războiul din Irak.

„Am păşit înăuntru şi încercând să-l găsesc. Mă uitam în jur foarte nedumerit: Unde naiba e?”, a povestit el.

Când l-a găsit, a avut o altă surpriză: avea trecut un alt nume pe ecuson.

„L-am întrebat: Ce s-a întâmplat? Mi-a explicat: Tată, din cauza numelui Biden toţi se gândesc că e ceva suspect la mijloc”.

El a glumit oferindu-se să-i ajute dacă au probleme similare: „Aşadar, dacă o să aveţi nevoie vreodată de schimbarea numelui, să mă anunţaţi, bine?”

Biden se află în vizită în Polonia pentru a discuta cu omologul său polonez despre situaţia umanitară a refugiaţilor ucraineni care au venit în număr mare în Polonia. 

Preşedintele polonez Andrzej Duda nu l-a putut întâmpina pe Biden la aeroportul din Rzeszow, sosind ceva mai târziu, după ce avionul său a trebuit să aterizeze de urgenţă la Varşovia în urma unei probleme tehnice.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite