Iubita lui Berlusconi, geloasă pe o moldoveancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o mişcare uimitoare faţă de antecedentele sale, fostul premier Silvio Berlusconi a refuzat să primească în partidul său o tânără moldoveancă pe motiv că „este prea frumoasă” şi n-a vrut să-şi supere logodnica de 28 de ani.

Ana Damian, o basarabeancă de 34 de ani, este prima încercare pentru controversatul cuplu Silvio Berlusconi – Francesca Pascale, logodnica sa mai tânără cu 49 de ani. Săptămâna trecută, fostul premier italian poreclit „Il Cavaliere” i-a oferit Anei Damian ocazia de a-i promova candidatura la alegerile europarlamentare din mai. Tânăra moldoveancă a câştigat recent premiul de „cel mai bun vânzător de aspiratoare din Italia”, iar asta, pe lângă calităţile sale fizice impresionante, se pare că i-au adus oferta din partea lui Berlusconi, care a fost cel mai longeviv premier al Italiei postbelice cu trei mandate. 

„Mi s-a spus că există o fată foarte bună care a fost premiată pentru că a vândut cele mai multe aspiratoare. De o astfel de persoană avem şi noi nevoie în partid”, le-ar fi zis Berlusconi colegilor săi din gruparea Forza Italia.

„Şi-apoi, şi fratele meu face politică în Moldova”

Surprinzător sau nu pentru politicianul devenit notoriu în urma petrecerilor „bunga-bunga” pe care le organiza la vila sa, Berlusconi şi-a retras însă oferta. Motivul? Frumuseţea femeii ar fi putut stârni gelozia logodnicei sale, mai ales după ce presa internaţională a început imediat să scrie despre moldoveancă. 

Tânăra, vânzătoare ambulantă de aspiratoare, s-a declarat atunci interesată de ofertă. „Îmi place Forza Italia şi preşedintele Berlusconi. Şi-apoi, şi fratele meu face politică în Republica Moldova, este membru al Partidului Liberal Democrat”, a declarat basarabeanca pentru cotidianul italian „La Stampa”. Ana Damian locuieşte în Parma, alături de soţui ei şi de cele două fiice, scriu jurnaliştii italieni. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite