Italienii au arătat-o pe Fecioara Maria la televizor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul emisiunii ¨Domenica In-L'Arena¨ de la Rai1, a fost difuzat un videoclip în care a fost surprinsă imaginea Fecioarei Maria de la Međugorje.

Međugorje este un oraş în partea vestică a Bosniei şi Herţegovinei la aproximativ 25 de kilometrim sud-vest de Mostar, mai apropae de frontiera cu Croaţia. Districtul din care face parte se cheamă Čitluk, acesta cuprinzând cinci localităţi: Medjugorje, Bijakoviči, Vionica, Miletina şi Šurmanci.
Numele Međugorje înseamnă „între munţi" şi arată aşezarea geografică a localităţii.

Međugorje a devenit cunoscut în lume, mai ales după anul 1981, când şase tineri au început să povestească despre viziunile lor, afirmând faptul că o văd şi o aud pe Sfânta Fecioară Maria. De atunci sute de pelerini vin la presupusul loc sfânt pentru a simţi şi vedea minuni divine. Mulţi oameni bolnavi foarte grav susţin că s-au însănătoşit după ce au vizitat oraşul dintre munţi.

¨Când am văzut imaginile am fost cuprinsă de senzaţii plăcute dar şi neplăcute în acelaşi timp. De ce mi s-a întâmplat asta tocmai mie?. Nu aveam idee cum arată Fecioara Maria de la Međugorje¨ a declarat Fiorella, italianca care susţine că a surprins imaginea Fecioarei Maria cu ajutorul telefonului mobil. Ea se afla în oraşul Petrignano din Provincia Assisi din Italia la un eveniment orgnaizat datorită vizitei uneia dintre cele mai cunoscute clar-văzătoare de la Međugorje, Marja.

Italianca a dorit să o filmeze pe Marja şi să surprindă atmosfera de la eveniment şi ulterior a realizat că în filmare apărea o entitate luminoasă care nu se aflase la faţa locului în momentul în care a fost realizat videoclipul. Imaginile surprinse de către Fiorella au fost făcute publice. Experţii au declarat că videoclipul ar fi real şi că nu este trucat.

Vezi aici VIDEICLIPUL în care apare Fecioara Maria

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite