Italiencele din Olbia, convinse să nu avorteze cu şpagă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rata întreruperilor de sarcină din Olbia care a ajuns la 350 in fiecare an
Rata întreruperilor de sarcină din Olbia care a ajuns la 350 in fiecare an

În umbra noii legi propuse în România potrivit căreia orice femei trebuie să fie testată psihic înainte să avorteze, vă prezentăm varianta italiană de persuasiune utilizată pentru femeile care nu-și doresc un copil.

Deputaţii PDL Sulfina Barbu şi Marius Dugulescu, iniţiatorii proiectului de "avizare" a femeilor care doresc să avorteze, doresc ca femeile din România să apeleze şi la serviciile unui psiholog înainte de a face o întrerupere de sarcină.

Potrivit proiectului de lege, psihologul trebuie să le dea femeilor care doresc să facă întrerupere de sarcină un certificat, fără de care acestea nu vor mai putea face avort, mai arată propunerea de act normativ, susţinută de 51 de deputaţi şi senatori.

Așa că este posibil ca înainte de a face un avort, româncele să trebuiască să obţină un certificat de la un psiholog, după ce au făcut cel puţin o şedinţă de consiliere.

În cadrul acesteia, femeii i se vor prezenta şi fotografii sau filme despre ceea ce presupune întreruperea de sarcină şi se va uita la ecografia embrionului pe care îl poartă în pântece iar după aceea va trebui să aştepte 5 zile, timp în care iniţiatorii legii susţin că ea va reflecta la lucrurile discutate în timpul şedinţei de consiliere. Abia după aceea va putea să facă întreruperea de sarcină.

Află pe adevarul.it câţi bani primesc italiencele ca sa nu avorteze

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite