Italia: tânăra care a sărutat casca unui jandarm, acuzată de agresiune sexuală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O protestatară din Italia a fost acuzată de agresiune sexuală, după ce a sărutat casca de protecţie a unui jandarm însărcinat cu siguranţa protecţiei în  mijlocul protestelor, în cursul unui miting,  şi a făcut gesturi obscene. Aceasta a fost acuzată că a abuzat de gesturi de provocare , numindu-i pe poliţişti „porci împuţiţi”, informează cotidianul local „La Repubblica”.

Nina de Chiffre , studentă în vârstă de 20 de ani, a fost fotografiată în timp ce săruta casca agentului de securitate Salvatore Piccione, în timpul unui protest faţă de construirea liniei feroviare Torino-Lyon.

„O acuzăm pe tânără de agresiune sexuală şi insultarea unui oficial public”, a declarat Franco Maccari, liderul sindicatului agenţilor de poliţie, COISP.

Fotografia în care apărea Nina De Chiffre a devenit în scurt timp un viral pe reţelele de socializare, iar mulţi au considerat imaginea drept  reprezentativă pentru protestele paşnice.

Însă tânăra a insistat să demonstreze că gestul ei nu a fost intenţioant să fie pacifist. „A fost un gest provocator la adresa forţelor de ordine, nişte porci împuţiţi care ar trebui să atârne cu capetele în jos”, a scris tânăra pe Facebook.

„Dacă un poliţist ar fi încercat să sărute o protestatară, ar fi izbucnit al III-lea Război Mondial”, a explicat Maccari.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite