Italia: O elevă româncă s-a salvat din coșmarul prostituției cu un sms trimis în țară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Minora, în vârstă de 16 ani, elevă într-un liceu din România fusese răpită dintr-o zonă săracă a României de o conațională și obligată să se prostitueze într-un apartament din capitala italiană.

Fata a fost salvată din "coșmarul prostituției" de carabinierii serviciului 112. Conaționala prostituată, 25 de ani, care o chinuia pe minoră a fost arestată cu acuzația de influențare, favorizare a prostituției infantile și sechestrare de persoană, relatează agenția de presă Asca.

Minora, elevă de liceu, fusesse răpită de la țară, dintr-o zonă săracă a României, în urmă cu câteva luni. Ea a fost adusă în Italia, sechestrată și izolată într-un apartament din cartierul Nomentano din Roma, unde sub un val continuu de amenințări cu moartea a fost obligată să se prostitueze.

În urmă cu câteva zile, profitând de un moment de neatenție al româncei, minora a reușit să trimită un sms de ajutor tatălui ei aflat în România. Ieri după amiază, bărbatul îngrijorat de acel mesaj a ajuns cu un tren direct de la București în Italia și a sunat la 112.

Citește pe adevărul.it despre cum au găsit-o pe minora româncă echipajele de carabinieri

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite