Incident şocant în Elveţia. Toţi membrii unei familii de francezi s-au aruncat de la balcon. Un copil de 15 ani a supravieţuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Patru membri ai unei familii franceze s-au sinucis joi, 24 martie, după ce au căzut de la etajul şapte al apartamentului lor din Montreux, Elveţia. Un băiat de 15 ani, membru al aceleiaşi familii, a supravieţuit şi se află în comă la spital.

Poliţia a declarat că nu există semne ale unui conflict şi că cercetările exclud intervenţia unei terţe părţi. Astfel, se lucrează la ideea unei sinucideri colective.

De asemenea, anchetatorii au precizat că familia era una retrasă. Motivele tragediei rămân încă necunoscute, dar potrivit primelor elemente, ea s-a produs în timp ce jandarmii se îndreptau spre apartamentul în care cei cinci locuiau.

Din informaţii anchetei, doi jandarmi s-au deplasat la domiciliul familiei franceze pentru a executa un mandat de aducere al prefecturii în legătură cu şcolarizarea la domiciliu a unui copil”, se arată într-un comunicat al politiei cantonale. Mandatul îl viza pe tată, un francez în vârstă de 40 de ani.

Neputând intra în apartament, aceştia au plecat, dar între timp cineva a sunat la poliţie spunând că mai multe persoane au căzut de la balconul unui apartament.

Poliţia a spus că de la începutul pandemiei, familia era interesată de teoriile conspiraţiei şi că obişnuiau să-şi cumpere stocuri mari de alimente. 

Familia era formată dintr-un bărbat de 40 de ani, o femeie de 41 de ani, sora ei geamănă, o fetiţă de 8 ani şi un băiat de 15.

Doar sora geamănă a mamei lucra în afara locuinţei, în timp mama şi fetiţa de opt ani, care nu mergea la şcoală, nu erau înregistrate la autorităţile locale.

Ziarul francez Journal du Dimanche a relatat că tatăl, Eric David, a crescut într-o familie bogată din Marsilia şi a urmat cursurile Ecole Polytechnique, una dintre cele mai prestigioase şcoli din ţară.

Surorile gemene, Nasrine şi Narjisse Feraoun, au crescut într-o familie cu cinci copii care au fost educaţi la elita Lycée Henri-IV din Paris.Mama era medic stomatolog, iar sora ei oftalmolog.

De asemenea, ziarul a mai scris că gemenele erau nepoatele romancierului algerian Mouloud Feraoun, un prieten apropiat al filosofului francez Albert Camus, scrie The Guardian.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite