Incendiu în Crimeea ocupată. Un depozit de combustibil a luat foc VIDEO

0
Publicat:

Un depozit de combustibil a luat foc miercuri dimineața, lângă podul Kerci, care leagă Rusia de Crimeea, a transmis un oficial rus, relatează Reuters.

Nu au fost raportate victime. Foto Captură video Twitter
Nu au fost raportate victime. Foto Captură video Twitter

Clipurile video publicate pe rețelele de socializare rusești arată mai multe rezervoare mari și un fum negru în aer. 

Incendiul a fost clasificat ca fiind de cel mai înalt grad de dificultate", a transmis printr-o postare publicată pe Telegram Veniamin Kondratiev, guvernatorul regiunii Krasnodar. În plus, oficialul rus a precizat că nu au fost raportate victime. 

De asemenea, Kondratiev a transmis că incendiul a izbucnit în satul Volna, situat în vecinătate de podul din Crimeea peste strâmtoarea Kerci. 

Întâmplarea survine la câteva zile după un atac cu dronă asupra unui depozit de combustibil rusesc din portul Sevastopol, Crimeea. Moscova a acuzat Ucraina pentru atac. 

O purtătoare de cuvânt a Comandamentului de Sud al armatei ucrainene a afirmat duminică la televiziunea ucraineană că: „Distrugerea logisticii duşmanului este unul dintre elementele pregătitoare pentru acţiunile puternice ale forţelor noastre de apărare, care discută despre acest lucru de mult timp”

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite