Imagini virale în Crimeea. Ce făceau angajaţii în timp ce preşedintele regiunii vizita, dintr-o barcă, o regiune inundată VIDEO

0
0
Angajati ai Ministerului Situatiilor de Urgenta din Crimeea inoata în spatele barcii lui Aksenov Foto: Captura video
Angajati ai Ministerului Situatiilor de Urgenta din Crimeea inoata în spatele barcii lui Aksenov Foto: Captura video

Şeful Crimeei, Serghei Aksenov, a spus că salvatorii din Ministerul Situaţiilor de Urgenţă au înotat în spatele bărcii sale, în timp ce autorităţile au mers să viziteze un spital din Kerci afectat de inundaţiile provocate de ploi.

”Angajaţii EMERCOM însoţesc toate ambarcaţiunile, sunt în costum de neopren”, a spus preşedintele regiunii Crimeea, Serghei Aksenov, citat de Crimeea 24, potrivit Hotnews.ro.

Totodată, o înregistrare video publicată de Crimeea 24 îl arată pe şeful Serghei Aksenov călătorind cu barca prin oraşul inundat Kerci în timp ce din spate se văd trei oameni înotând, scrie The Moscow Times. 

Unii observatori au spus pe reţelele de socializare că bărbaţii arată ca gărzile de corp ale lui Aksenov, în timp ce unii au glumit spunând că s-au întors delfinii în Kerci. 

Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă spusese pentru site-ul RBC că aceştia erau doar civili care au simţit nevoia să înoate.

Dar Aksenov însuşi i-a identificat pe înotători drept angajaţi ai Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă care însoţeau guvernatorul în timpul inspecţiei sale de inundaţii. 

"Angajaţilor Ministerului Situaţiilor de Urgenţă vreau să le spun cuvinte de recunoştinţă, nu există nicio îndoială că însoţesc pe toată lumea, fără excepţie", a spus Aksenov jurnaliştilor după turneul său. 

Europa


Ultimele știri
Cele mai citite