Imagini cu o proprietate de un lux exorbitant, atribuită premierului ungar Viktor Orban VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imaginile au fost postate de un deputat independent, care spune că lucrările au fost finalizate pe domeniul familiei Orbán din Șes-Puzta.

Proprietatea dezvăluite de politicianul independent FOTO: Facebook
Proprietatea dezvăluite de politicianul independent FOTO: Facebook

Potrivit deputatului independent, pe această proprietate au fost construite trei iazuri și două piscine, pe lângă vile și apartamente de lux, dintre care unele sunt conectate subteran între ele și la garajul subteran, scrie szabadeuropa.hu.

”Grădinarii au terminat și ei, astfel încât, până la începerea dezbaterii privind legea statutului, marea lucrare este completă, mai trebuie doar umplute cele două piscine și cele trei iazuri de grădină, iar profesorii pot sta liniștiți: premierul se poate bucura în sfârșit de roadele muncii sale de o viață în toată splendoarea ei”, a scris Ákos Hadházy pe Facebook, unde a împărtășit și fotografii cu drona de la proprietatea din Sixtypuszta.

”În urmă cu un an și jumătate, un muncitor care lucra acolo a făcut fotografii ale clădirilor neterminate și mi le-a arătat, dar nu a îndrăznit să-mi predea materialul”, a scris Ákos Hadházy, așa că știu exact ce se află în interiorul grajdurilor și al camerelor servitorilor fermei.

Prima clădire mică este un conac de lux, care avea deja un ceas antic și o "sobă de teracotă destul de fantezistă". În interiorul celei de-a doua clădiri, din care HVG a obținut și fotografii, se află o bibliotecă cu un tavan cu casete și un șemineu imens, își amintește el.

"Una dintre clădirile în formă de L are o mulțime de apartamente în configurația unui hotel, această clădire este conectată la conacul mai mic și la garajele subterane printr-un coridor subteran. Cealaltă clădire în formă de L are o bucătărie imensă și mai multe spații comune mari, un restaurant, iar dedesubt se află un depozit alimentar uriaș cu trei camere frigorifice. Clădirile mai mici găzduiesc recepția și departamentul de inginerie", a declarat Ákos Hadházy.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite