Guvernul Ungariei a început consultarea publică anti-Soros

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Guvernul Ungariei a început o consultare publică la nivel naţional pentru oprirea unui aşa-zis plan Soros de încurajare a venirii imigranţilor în Europa şi desfiinţare a graniţelor din interiorul Uniunii Europene.

Consultarea publică are loc sub sloganul „Să oprim planul lui Soros!“. Ungurii cu drept de vot au primit prin poştă un formular cu şapte enunţuri, fiecare dintre ele urmat de întrebarea „Sustineţi Planul lui Soros?“, transmite TVR.

Oamenii sunt chemaţi să răspundă dacă sunt de acord sau nu cu primirea imigranţilor şi deschiderea graniţelor.

„George Soros vrea să trimită cel puţin un milion de refugiaţi pe an pe teritoriul UE, inclusiv în Ungaria. Susţineţi planul lui Soros?“, sunt întrebaţi cetăţenii ţării vecine, care trebuie sa bifeze „Da“ sau „Nu“.

„George Soros vrea să desfiinţeze frontierele în statele UE, inclusiv în Ungaria, pentru a deschide graniţele pentru imigranţi. Susţineţi planul lui Soros?“, mai întreabă Guvernul de la Budapesta condus de conservatorul Viktor Orban, care s-a autodeclarat în război cu George Soros.

Potrivit Guvernului de la Budapesta, toate cerinţele Comisiei Europene în aceste privinţe nu sunt altceva decât ideile multimiliardarului american George Soros, care s-a născut acum 87 de ani în Ungaria într-o familie de evrei.

Consultarea publică se va încheia pe 24 noiembrie.

„Urmărim această consultare. Aşa cum vă amintiţi, a mai fost o consultare şi noi am reacţionat. Ne rezervăm dreptul să reacţionăm şi de această dată, la momentul cuvenit“, a reacţionat purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene, Margaritis Schinas, citat de TVR.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite