Fostul premier italian Silvio Berlusconi, din nou în spital

0
Publicat:

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, în vârstă de 86 de ani, a fost internat într-un spital din Milano, relatează Sky News. 

Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi suferă de leucemie cronică. Foto: GettyImages (Arhivă)

Silvio Berlusconi a fost internat la Spitalul San Raffaele din Milano la începutul lunii aprilie, unde a fost tratat de pneumonie. De asemenea, fostul premier italian suferă de leucemie cronică. 

Însă Spitalul San Raffaele a transmis că ultima sa vizită a fost pentru un control planificat și nu a fost legată de vreo urgență, deși se pare că în urma unor investigații s-a luat decizia de a-l interna. 

Vicepremierul italian Matteo Salvini, unul dintre principalii aliați politici ai acestuia, a scris pe Instagram: „Forza Silvio”. 

Starea sa de sănătate s-a deteriorat în ultimii ani. La sfârşitul anului 2020 a avut COVID-19 şi pneumonie, în anii anteriori a trebuit să fie internat pentru o infecţie a tractului urinar, iar în 2016 a suferit o operaţie la inimă.     

Berlusconi a exercitat funcţia de prim-ministru de trei ori, la intervale diferite, între 1994 şi 2011. De asemenea, fostul premier italian s-a confruntat cu numeroase scandaluri, mai ales în legătură cu celebrele sale petreceri „bunga bunga"

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite