Fosta şefă a diplomaţiei austriece, Karin Kneissl, care a dansat cu Putin la propria nuntă, s-a plâns la poliţie că a fost bătută de soţul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Karin Kneissl dansând cu Vladimir Putin FOTO EPA-EFE
Karin Kneissl dansând cu Vladimir Putin FOTO EPA-EFE

Fosta şefă a diplomaţiei austriece, Karin Kneissl, cunoscută mai mult pentru faptul că a dansat cu Vladimir Putin la nunta ei, a depus o plângere la poliţie pentru violenţă domestică.

La nici doi ani de la nuntă, Karin Kneissl l-a reclamat pe soţul ei la poliţie pentru faptul că i-a dat două palme peste faţă.

Potrivit oe24.at, agresiunea a avut loc la ferma cuplului, în landul Austria de Jos.

În urma plângerii, poliţia a confiscat arma soţului lui Kneissl. Acesta din urmă susţine că nu şi-a lovit soţia, ci doar a încercat să o calmeze pentru că era foarte tensionată.

Anterior, presa austriacă scria despre Karin Kneissl că ar avea probleme financiare, întrucât nu a mai obţinut niciun venit în perioada noului coronavirus.

Dar, potrivit unei informaţii apărute recent, ea s-a angajat la postul RT, un instrument de propagandă al regimului Putin. Ea şi-ar fi făcut debutul editorial cu un comentariu asupra evoluţiei şi viitorului industriei auto în pe fondul noului coronavirus.

Karin Kneissl, în vârstă de 55 de ani, a intrat în atenţia opiniei publice şi a devenit o ţintă a criticilor după ce l-a invitat pe liderul de la Kremlin la nunta sa şi a dansat cu acesta. „Preşedintele rus s-a înclinat înaintea mea şi am răspuns la acest gest”, a comentat Kneissl decizia de a dansa cu Putin.

Presa a atacat-o atunci virulent pentru faptul că a permis unui echipaj de filmare rusesc să fie singurul reprezentant al mass-media, iar nunta ei să devină astfel pretext pentru propaganda rusă.

Karin Kneissl a ocupat funcţia de ministru de Externe între 2017 şi 2019. Este expertă în Orientul Mijlociu şi a fost lector înainte de a-şi asuma poziţia guvernamentală.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite