Fost lider pro-rus, discurs halucinant: Vom ucide milioane de ucraineni până vă dați seama că sunteți posedați VIDEO

0
Publicat:

Pavel Gubarev, care s-a intitulat „Guvernatorul poporului” din regiunea Donețk, situată în estul Ucrainei, a declarat că ucrainenii sunt ruși posedați de diavol care vor fi omorâți dacă nu trec de partea forțelor ruse.

Paul Gubarev susține că Volodimir Zelenski este „odrasla diavolului”.
Gubarev susține că ucrainenii sunt ruși posedați de diavol. Foto: Captură video Twitter

Este foarte important pentru noi să creăm o imagine a inamicului care se bazează pe realitate: aceștia sunt oameni ruși, posedați de diavol. Noi venim să îi convingem, nu să îi ucidem”, a declarat Gubarev.   

Dar dacă nu vreți ca noi să vă facem să vă răzgândiți, atunci vă vom ucide. Vom ucide câți dintre voi va fi nevoie. Vom ucide un milion sau 5 milioane, vă putem extermina pe toți până când vă dați seama că sunteți posedați de diavol și trebuie să fiți vindecați”, a afirmat „Guvernatorul poporului”. 

Mai mult decât atât, Gubarev susține că președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, face parte din „principalii posedați” și că este „odrasla diavolului”. 

El este Hitler 2.0 cu naționalismul său turbat, cu acea rusofobie turbată cu imagini cu femei tăind un gât, ei sunt sataniști posedați însângerați din punct de vedere al gândirii creștine. Din punctul de vedere secular aceștia sunt consumatori anti-liberalism, oameni proști care nu-și pot da seama ce se întâmplă”, a mai adăugat liderul separatist. 

Cine este „Guvernatorul poporului” 

Pavel Gubarev, cunoscut în Ucraina ca un activist pro-rus important înainte de alipirea ilegală a Crimeei în anul 2014, an în care el s-a numit „Guvernatorul poporului” în regiunea Donețk, după ce separatiștii pro-ruși au prins Adunarea Regională locală. 

Acesta a fost înlăturat de ceilalți lideri precum Denis Pușilin, care ocupă în prezent funcția de lider al autoproclamatei Republici Populare Doneţk, și i-a fost interzis să mai ia parte la așa-zisele alegeri legislative organizate de pro-ruși. 

La scurt timp după ce s-a numit „Guvernatorul poporului” în luna martie a anului 2014, a fost reținut de serviciile secrete ucrainene (SBU). Gubarev a fost eliberat după două luni în schimbul unor ofițeri ai SBU reținuți de miliția separatistă din Donbas. 

Separatiștii pro-ruși au desființat funcția sa după organizarea unor pretinse alegeri parlamentare în zonele pe care le aveau sub control în estul Ucrainei în urmă cu opt ani. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite