Două tinere au fost bătute crunt de patru bărbaţi pentru că nu au vrut să se sărute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinere lesbiene batute pentru ca nu au vrut sa se sarute

Două tinere au fost bătute crunt de un grup de bărbaţi, după ce au refuzat să se sărute „pentru distracţia lor“, într-un autobuz londonez de noapte, potrivit The Telegraph.

Scotland Yard anchetează ceea ce a descris drept „un atac homofob“ împotriva a două femei, miercuri.

Melania Geymonat, în vârstă de 28 de ani şi iubita sa, Chris, fuseseră la o întâlnire romantică în capitală şi se îndreptau spre casă cu un autobuz, atunci când bărbaţii au început să le agreseze. Când au refuzat să se sărute la cererea grupului de patru indivizi, cele două au fost atacate în mod barbar. Ulterior, ele au fost jefuite.

Într-o postare pe Facebook, Geymonat, originară din Uruguay, a spus: „M-am săturat să fiu privită drept un obiect sexual, să aflu că aceste situaţii sunt la ordinea zilei, prieteni gay care sunt bătuţi din niciun motiv. Trebuie să suportăm hărţuirea verbală şi violenţa misogină şi homofobă pentru că atunci când reacţionezi se întâmplă lucruri ca acesta“. Descriind atacul, aceasta a adăugat: „Au început să se comporte ca huliganii, cerându-ne să ne sărutăm ca să se poată bucura de ceea ce văd, numindu-ne lesbiene şi descriind poziţii sexuale. I-am rugat să ne lase în pace, iar următorul lucru pe care mi-l amintesc a fost că iubita mea era lovită de bărbaţi. Am intervenit şi atunci au început să mă lovească şi pe mine. Eram pline de sânge”.

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a condamnat atacul, catalogându-l drept „un atac dezgustător şi misogin“ şi menţionând că infracţiunile legate de ura faţă de comunitatea LGBT „nu vor fi tolerate în Londra“. Nu au fost făcute arestări în acest caz.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite