Două dintre cadavrele descoperite la locul accidentului aviatic din Smolensk aparţin unor persoane care nu se aflau pe lista pasagerilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două dintre cadavrele descoperite la locul accidentului aviatic de la Smolensk nu se aflau pe lista pasagerilor, susţin surse ruse citate de site-ul postului Radio Polonia.

Citeşte în EXCLUSIVITATE ce reacţie au avut doi alpinişti polonezi, care fac echipă cu un român, pe muntele morţii, când au aflat despre tragedie

Până în prezent, au fost identificate 64 dintre cele 96 de victime ale tragediei aeriene în care şi-a pierdut viaţa şi preşedintele Lech Kaczynski, alături de alţi înalţi demnitari de la Varşovia.

Pe mai multe site-uri de ştiri din Rusia, respectiv gazeta.ru, news.ru şi correspondent.ru, au apărut infoemaţii care sugerează că la bordul avionului de tip Tu-154 s-ar fi aflat mai multe persoane decât se credea iniţial, fără a se preciza dacă este vorba despre pasageri sau membri ai echipajului.

Timişoara îi va aduce un omagiu preşedintelui polonez Lech Kaczynski


O ipoteză de luat în calcul este şi aceea ca rămăşiţele respective să aparţină fie unor persoane care se aflau la sol în momentul catastrofei, sau ca testele ADN să fie incorecte.

Informaţiile, lansate de unitatea care oferă, la Moscova, susţinere familiilor victimelor, nu au fost confirmate până în acest moment de nimeni în Polonia.

Avionul prezidenţial polonez s-a prăbuşit sâmbătă în apropiere de Smolensk, în vestul Rusiei. Potrivit datelor oficiale, la bordul aeronavei se aflau 96 de persoane. Nu au existat supravieţuitori.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite