Cum a reacționat patronul unui bar după ce şase turişti au băut 27 de beri la micul dejun şi au plecat fără să plătească

0
Publicat:

Şase studenţi aflaţi în Italia cu Erasmus s-au oprit la un bar din Bari şi au consumat un mic dejun bogat cu cafea, cornuri și nu mai puțin de 27 de beri. La final, nu s-au mai obosit să plătească nota de plată. „A fost doar o scăpare de câteva secunde și nu i-am mai văzut, a spus patronul păgubit. 

Tinerii au consumat 27 de beri FOTO: Shuterstock
Tinerii au consumat 27 de beri FOTO: Shuterstock

„Era ora 8 dimineața. Au stat cinci ore, au plecat puțin câte puțin, nota de plată a fost de 95 de euro. Am adus-o la masă, dar au rămas doar câțiva, au spus că vor plăti, dar a fost doar o scăpare de câteva secunde și nu i-am mai văzut”, a povestit proprietarul Due Emme, Giuseppe, pentru Il Messaggero.

Grupul de șase tineri nu a fost reclamat, însă o săptămână mai târziu povestea a avut un final fericit neașteptat.

„De data aceasta e din vina mea”, a explicat Giuseppe, care a primit o scrisoare de scuze din partea băieților.

„Ne pare foarte rău pentru ceea ce s-a întâmplat, ne întorceam de la o petrecere și nu am fost conștienți de ceea ce făceam. Ne-am gândit bine și nu suntem genul acela de oameni, ne cerem scuze sincere pentru neplăcerile cauzate”, au scris tinerii. 

Aceștia au spus că sunt studenți Erasmus la Roma și au cerut un cont bancar pentru a achita nota de plată.

„Nu mai suntem în Bari, dar vă rugăm să ne furnizați un Iban pentru a efectua imediat transferul bancar. Ne cerem scuze din nou”,  au scris cei șase tineri într-un e-mail.

 Giuseppe a apreciat scrisoarea tinerilor studenți și i-a invitat, din nou, în cafeneaua lui. 

„A fost o glumă, au făcut o greșeală, dar mă bucur că au înțeles greșeala și că s-a rezolvat în acest fel”, a spus patronul.

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite