Cordoba: 11 români, judecaţi pentru ocuparea ilegală a unei ferme agricole

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grupul de români a pătruns pe terenul unei ferme agricole abandonate, fără consimţământul proprietarului, după ce au dărâmat poarta de acces.

11 imigranţi români se vor aşeza în banca acuzaţilor pentru ridicarea unei tabere ilegale pe terenul unei ferme agricole, după ce au pătruns pe domeniul respectiv dărâmând poarta de acces, informează adevarul.es.

Conform dosarului întocmit de procuror, la o dată nedeterminată din primele luni ale lui 2007, acuzaţii, "acţionând de comun acord", au decis să pătrundă pe proprietatea fermei agricole Naranjal de Almagro, unde au instalat o tabără ilegală pe care au construit colibe. În plus, au ocupat şi casa de la fermă, care era părăsită.

Pentru a intra pe aceste terenuri, conform procurorului, au fost nevoiţi să îndepărteze poarta de acces la fermă, care proteja intrarea. "Au pătruns pe terenul privat fără autorizaţia stăpânului acesteia şi s-au stabilit acolo fără consimţământul acestuia", mai spune procurorul.

Faptele relatate, conform acuzării, constituie infracţiune de uzurpare, drept pentru care cere pentru fiecare din cei 11 acuzaţi şase luni de amendă în valoare de 12 euro pe zi sau câte o zi de închisoare pentru fiecare două zile de neplată a amenzii.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite