Cizelarea Primei Doamne a Franţei: de la un stil boem la haute couture

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valerie Trierweiler, partenera preşedintelui francez FOTO Reuters
Valerie Trierweiler, partenera preşedintelui francez FOTO Reuters

Valerie Trierweiler, partenera preşedintelui francez Francois Hollande, a renunţat la stilul său BoBo (Bourgeois Bohemian) pentru unul şic patriotic, haute couture, scrie cotidianul spaniol „ABC”.

Înainte să ajungă la Palatul Elysee, Trierweiler aborda un stil obişnuit, a unei ziariste divorţate şi cu trei copii acasă. Cu timpul, jurnalista devenită Prima Partneră a Franţei, fiindcă ea şi Hollande nu sunt căsătoriţi, a făcut o schimbare vizibilă, devenind o împătimită a mărcilor de lux şi o adeptă a hainelor haute couture.

La un an şi jumătate de când partnerul ei a devenit preşedintele Hexagonului, Trierweiler a mărturisit: „Carla Bruni (n.r. - fosta Prima Doamnă a Franţei) mi-a dat sfaturi bune. Tot ce mi-a zis când a plecat de la Elysee s-a adeverit”. Spaturile Carlei Briuni au sunat cam aşa: „Soţia preşedintelui Franţei trebuie să fie prima ambasadoare a modei şi a haute couture-ului naţional”.

I-a luat ceva până când a înţeles ce voia să-i spuna soţia lui Nicolas Sarkozy, însă, vara trecută, Trierweiler a demonstrat că se poate ridica la nivelul aşteptărilor. Ea a apărut îmbrăcată la o defilare Chanel/  Karl Lagerfeld cu pantofi Dior şi un costum de mătase Chanel.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite