Caz șocant în Marea Britanie: Un adolescent a murit după ce a sunat la salvare, iar medicii au ajuns la el abia a doua zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia devastată a unui adolescent găsit mort după ce echipajele de ambulanță nu au răspuns la un apel la 999 spune că este „distrusă” și a cerut explicații.

Brad Ho Holder jpg

Bradley Holder a fost găsit mort luni la proprietatea din Stoke-on-Trent.

El a cerut ajutor la ora 18.12 în noaptea precedentă, dar Serviciul de ambulanță West Midlands a fost prea ocupat pentru a răspunde, relatează Stoke-on-Trent Live, citat de Mirror.

Un al doilea apel la 999 (echivalentul britanic al serviciului 112) - de către cineva din casă - a fost făcut luni, la ora 9.04, iar câteva minute mai târziu Brad a fost declarat mort la fața locului.

Moartea adolescentului este tratată ca fiind „inexplicabilă”, a declarat poliția din Staffordshire.

Una dintre persoanele dragi lui a declarat „Suntem distruși. Era unul dintre cei mai drăguți băieți pe care îi puteai întâlni vreodată. Era doar un băiat drăguț, amabil și manierat. Avem inima frântă”

Serviciul de ambulanță spune că NHS „lucrează incredibil de mult pentru a răspunde mai rapid și a salva mai multe vieți”.

„Nu am avut timp să mă gândesc la asta: La momentul apelului inițial - duminică, la ora 18.12 - trustul se confrunta cu întârzieri lungi de transfer la spitale și avea alte 78 de apeluri de aceeași categorie care așteptau să fie trimise în județ”, a declarat un purtator de cuvânt.

„Din păcate, acest lucru a însemnat că nu am putut să trimitem o ambulanță la domnul Holder în acel moment”.

„Serviciul de ambulanță se bazează pe faptul că fiecare parte a sistemului de sănătate și de asistență socială lucrează împreună, astfel încât ambulanțele noastre să poată ajunge rapid la pacienții din comunitate. Din păcate, presiunile pe care le observăm în domeniul sănătății și al asistenței sociale duc la întârzieri mari de transfer la spital, echipajele noastre rămânând să se ocupe de pacienții care trebuie internați în spital, în loc să răspundă la următorul apel. Rezultatul este că echipajele noastre întârzie să ajungă la pacienți. Lucrăm incredibil de mult cu toți partenerii noștri din NHS și din domeniul asistenței sociale pentru a preveni aceste întârzieri, căutând noi modalități de a preda rapid pacienții în siguranță, astfel încât echipajele noastre să poată răspunde mai rapid și să salveze mai multe vieți”, a mai spus acesta.

Oricine l-a văzut pe Bradley înainte de a deceda trebuie să sune la poliție la 101 sau să apeleze Crimestoppers, în mod anonim, la 0800 555111.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite