British Airways: a doua parte a grevei ţine la sol zeci de aeronave

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A doua parte a grevei va dura până la 30 martie
A doua parte a grevei va dura până la 30 martie

A doua etapă a grevei echipajelor de cabină de la British Airways a anulat zeci de zboruri de pe aeroportul Heathrow din Londra, iar Sindicatele Unite din Marea Britanie au anunţat că protestul va ţine până la data de 30 martie.

Potrivit relatărilor site-ului ‘'BBC Mundo'', cel mai important aeroport al Londrei, Heathrow a anunţat astăzi anularea mai multor zboruri ale companiei B.A. Steve Turner liderul Sindicatelor Unite din Marea Britanie a declarat că ‘'sindicatele B.A vor ţine la sol aeronavele care aveau programate o serie de curse către America Latină, iar 75% din pasagerii care erau programaţi la aceste zboruri au fost anunţaţi că trebuie să-şi întrerupă călătoria.

A doua parte a grevei echipalelor de cabină va dura trei zile, respectiv până la data de 30 martie''. Liderul de sindicat nu a putut preciza dacă în cazul în care sindicatele nu vor ajunge la o înţelegere cu patronatele grevele vor lua sfârşit sau se va stabili un alt program de proteste.

Solidari cu echipajele companiei de zbor ale B.A. au fost sute de grevişti, care s-au adunat pe aeroportul Heathrow, dimineaţa devreme pentru a picheta intrarea în hangare.

O femeie care a dorit să rămână anonimă a declarat pentru ''BBC'' , că, a lucrat 11 ani pentru compania B.A şi se simte solidară cu cei care-şi apară nu numai munca ci şi viaţa, pentru că este o meserie foarte riscantă.

Managerul general al B.A. Willie Walsh, a declarat pentru ‘'BBC Mundo'' că ‘' patronatul nu a luat în calcul o noua rundă de negocieri cu Uniunea Sindicatelor, dar că este posibil ca acest fapt să se schimbe după Paşte''.

Vezi AICI câte zboruri a anulat compania într-o singură zi şi ce motiv au angajaţii să continue protestele

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite