Bijuterii de un milion de dolari au fost furate de la Festivalul de Film de la Cannes

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festivalul de Film de la Cannes
Festivalul de Film de la Cannes

Bijuterii care aparţin brandului de lux Chopard, în valoare de un milion de dolari, au fost furate de la Festivalul de film de la Cannes, potrivit poliţiei locale.

Agenţii poliţiei locale au raportat furtul de bijuterii Chopard în valoare de un milion de dolari  de la Festivalul de film de la Cannes, potrivit agenţiei de ştiri AFP.

Creaţiile Chopard urmau să fie împrumutate vedetelor care au defilat pe covorul roşu, însă au fost furate de la Hotelul Novotel din centrul oraşului. Hoţii au pătruns în camera unde erau ţinute bijuteriile, păzite de un angajat, au deschis seiful şi au reuşit să plece fără să fie împiedicaţi de nimeni. 

Label-ul de bijuterii de lux Chopard, este cunoscut pentru parteneriatul cu Festivalul de Film de la Cannes. De asemenea, creaţiile de valoare ale lui Chopard sunt foarte bine apreciate printre celebrităţile de la Hollywood.

Casele de bijuterii Chopard au mai fost vizate în trecut de numeroşi hoţi care au reuşit să intre în posesia a numeroase metale şi pietre preţioase. 

Aflat la cea de-a 66-a ediţie, Festivalul de la Cannes, desfăşurat între 15 şi 26 mai,  aduce în premieră 70 de lungmetraje, din care 20 în competiţie şi 4.000 de titluri propuse la piaţa de film. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite