Bergamo: Accident auto cu o familie de români. Un copil de şapte luni a zburat din maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O familie de români a fost implicată într-un grav accident rutier, vineri după amiază, pe raza localităţii Mornico, din provincia italiană Bergamo. Un copil de doar şapte luni a murit, iar mama lui, o româncă în vârstă de 21 de ani, însărcinată în două luni, a ajuns internată la secţia de Terapie Intensivă a unui spital din municipiul Bergamo.

Presa locală din provincie descrie drama familiei Vasile, stabilită în localitatea Polasco (Bergamo), care în urmă cu două zile l-au pierdut pe micuţul Messi Andreia, de doar şapte luni.

Maşina Renault Megane Scenic, la volanul căreia se afla Conea, zidar român, a fost acroşată de un Seat condus de un şofer în vârstă de 34 de ani, originar din Brescia.

Maşina românilor, un maldăr de fiare

În urma impactului, automobilul românilor, condus de capul familiei, s-a transformat într-un maldăr de fiare aruncat pe marginea şoselei.

În timpul ciocnirii, copilul de şapte luni a fost proiectat în afara maşină şi a fost dus la Spitalul Riuniti din Bergamo în stare foarte gravă. Micuţul a murit vineri seară.

Vezi FOTO cu maşina distrusă a românilor şi află ce pericol planează asupra sănătăţii româncei de 21 de ani

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite