Arnold Schwarzenegger: „Schimbarea climaterică nu este science fiction“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starul noului film din seria Terminator, Arnold Schwarzenegger, a fost ales de guvernul Franţei să militeze pentru nevoia urgentă de acţiune împotriva schimbărilor climaterice, notează „Hollywood Reporter“.

Eroul legendar al filmelor de acţiune, Arnold Schwarzenegger, se alătură câştigătorilor de premiul Nobel, filosofilor şi teologilor în susţinerea acţiunilor urgente privind schimbările climaterice din cadrul primului summit de acest fel ce a avut loc marţi, la Paris. 

Vorbind în cadrul unei întâlniri la care au participat intelectuali şi lideri spirituali de toate credinţele, Schwarzenegger a declarat: „Am jucat în multe filme de sience fiction şi, să vă spun ceva, aceasta este o bătălie a lumii reale, ne afectează chiar acum.“

Cred în ştiinţă. Dezbaterea s-a terminat şi acum este timpul de a acţiona. Acest fenomen este mai mare decât orice film, este o adevărată provocare a timpurilor noastre. Şi este responsabilitatea noastră să lăsăm o lume mai bună decât am găsit, dar acum dezamăgim generaţiile următoare“, a adăugat el.

Summitul de la Paris de marţi a fost convocat de preşedintele francez François Hollande şi este premergător unei întâlniri a Organizaţiei Naţiunilor Unite pe tema schimbărilor climaterice ce va avea loc tot la Paris, în luna decembrie.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite