„Afacere” de pandemie în Italia: O asistentă a fost arestată pentru că le oferea o vaccinare falsă celor care se opun imunizării VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursă foto: Pixabay - caracter ilustrativ
Sursă foto: Pixabay - caracter ilustrativ

O asistentă din Palermo a fost arestată pentru că le oferea o vaccinare falsă celor care se opun imunizării, astfel încât aceştia să beneficieze de certificate de vaccinare, informează The Guardian.

Poliţia a precizat că şi doza booster a femeii respective fusese o imunizare falsă. Asistenta a fost arestată sub acuzaţiile de fals şi fraudă.

Nu este prima dată când o asistentă este arestată în Italia pentru vaccinare falsă. Zeci de angajaţi din sistemul sanitar, inclusiv medici, au fost puşi sub acuzare sau sunt anchetaţi sub suspiciunea că au făcut vaccinări false în ultimele luni, unele perrsoane plătind chiar 400 de euro pentru o astfel de vaccinare.

Conform anchetatorilor, protestatarii anti-vaccinare sunt dispuşi să plătească până la 300 de euro pentru astfel de servicii, astfel încât să primească „super green pass”, necesar pentru accesul la cinema, în sălile de sport, în cluburi şi pe stadioane, precum şi la restaurante.  

EuropaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite