VIDEO Strategie riscantă pe Facebook: viitorii copii trimit cerere de prietenie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campania este mascată de activităţi aparent reale pe Facebook
Campania este mascată de activităţi aparent reale pe Facebook

O companie braziliană care produce prezervative a realizat o campanie mai puţin ortodoxă prin intermediul reţelei de socializare Facebook. Firma foloseşte profiluri false ale unor copii numiţi după persoane reale, dar care au terminaţia „Jr" şi care doresc să fie prieteni cu utilizatorii.

După primirea cererii de prieteni, utilizatorii descoperă faptul că era vorba de fapt despre o reclamă mascată destul de inteligentă. Mesajul afişat este „Evită acest fel de surprize. Foloseşte prezervativele Olla".

Compania braziliană a realizat şi un filmuleţ în care explică conceptul din spatele reclamei: se ia numele de utilizator al unui bărbat, se crează un profil nou cu terminaţia „Jr" şi se trimite o cerere de prietenie. În momentul când utilizatorul încearcă să verifice profilul copilului este trimis către o reclamă la prezervative.

Cu toate că strategia este inteligentă şi amuzantă, ea nu respectă legile Facebook. Conform celor stipulate în condiţiile de folosire a reţelei sociale, utilizatorii nu au voie să creeze profiluri false sau să aibă un nume fals.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite