VIDEO „Nebuniile“ moderne, comentate de două prietene în vârstă de 100 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irene Cook (stânga) şi Alice Jensen (dreapta) s-au născut în 1913 şi au cunoscut celebritatea în 2014 FOTO Captură YouTube
Irene Cook (stânga) şi Alice Jensen (dreapta) s-au născut în 1913 şi au cunoscut celebritatea în 2014 FOTO Captură YouTube

Irene Cook şi Alice Jensen din Chicago, în SUA, s-au împrietenit pe când aveau numai şase ani. Acum au ajuns la 100 de ani şi au devenit celebre urmare a cooptării lor în emisiunea comicului Steve Harvey, difuzată de NBC, datorită stilului amuzant şi sincer în care abordează teme dintre cele mai variate, de la pozele tip selfie la comportamentul lui Justin Bieber sau noul sistem de operare pentru iPhone.

Prietene de aproape 94 de ani, Irene şi Alice au apărut pentru prima dată la televiziune în luna ianuarie a acestui an şi au impresionat audienţa după ce au oferit sfaturi despre cum să te bucuri de o viaţă lungă şi despre cum să menţii atâta vreme o relaţie de prietenie.

Recent, doamnele care au depăşit centenarul s-au aventurat pe teritoriul tehnologiei moderne şi al reţelelor sociale şi au oferit publicului opinia lor legată de subiecte precum sistemul de operare pentru iPhone, semnificaţia acronimului BFF (best friend forever- cele mai bune prietene pentru totdeauna), twerking (stil de dans lasciv popularizat de cântăreaţa Miley Cyrus) sau referitor la Justin Bieber.
Astfel, comentatoarele nu au înţeles nicium rolul selfie-urilor, fotografiile pe care ni le facem singuri cu telefonul mobil şi le postăm pe reţele sociale ca să le vadă toată lumea: „Am destule poze cu mine acasă, nu am nevoie să-mi mai fac şi singură“ , explică, pe bună dreptate, Jensen.

Cât despre noul sistem de operare pentru iPhone, Cook este categoric nemulţumită de performanţele acestuia. Amuzantă este şi reacţia pe care o au în momentul în care li se cere părerea despre BFF, mai ales că nu realizează pe deplin la ce se referă prescurtarea. De asemenea, venerabilele doamne şi-au exprimat nedumerirea în legătură cu numele North Star, pe care Kim Kardashian şi soţul ei, Kanye West, l-au ales pentru copilul lor. „North, al cui nume este ăsta? N-O-R-T-H? Glumeşti!' Din „meniu“ nu a lipsit Justin Bieber, pe care l-a identificat cu greu, după ce Irene Cook i-a stâlcit numele botezându-l Beaver (castor - n.r.) în loc de Bieber.  

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite