VIDEO „Leapşa cu găleata“ se transformă în concurs de tricouri ude

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actriţa Bai Ling a transformat un gest umanitar într-unul cu o puternică încărcătură sexuală. FOTO mirror.co.uk
Actriţa Bai Ling a transformat un gest umanitar într-unul cu o puternică încărcătură sexuală. FOTO mirror.co.uk

Provocarea găleţii cu gheaţă se îndepărtează tot mai mult de scopul său iniţial, cel umanitar, în unele cazuri fiind confundat cu un fel de competiţie sexy de tricouri ude.

Cel puţin aşa pare să indice modul în care aleg să se comporte unele vedete atunci când se trezesc nominalizate să-şi toarne apă şi gheaţă pe cap. Un exemplu recent în acest sens a fost oferit de actriţa chineză Bai Ling, care s-a udat toată fără să mai ţină cont că era îmbrăcată doar cu un maieu minusucul şi transparent, relatează mirror.co.uk. 

Normal, materialul ud a lăsat la vedere sfârcurile întărite ale vedetei, ca într-o scenă desprinsă dintr-un film erotic, mai ales că totul s-a petrecut pe o plajă din California.

În filmuleţ se poate observa că actriţa refuză să se acopere cu haina oferită de persoana care i-a turnat găleata în cap. Ba chiar, începe să se pipăie pe sâni în timp ce râde şi se întinde lasciv pe nisip.   

image

FOTO mirror.co.uk

Bai Ling nu este singura care a procedat astfel. Săptămâna trecută, modelul britanic Daisy Lowe şi-a arătat sânii prin tricoul alb, care i s-a lipit de piept şi a devenit transparent după ce a făcut duşul rece în scop caritabil.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite