Rodia te fereşte de cancer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rodia protejează organismul de cancerul de sân şi de cel de plămâni.
Rodia protejează organismul de cancerul de sân şi de cel de plămâni.

Cunoscută sub denumirea de „fructul dragostei” sau „fructul vieţii”, rodia este apreciată pentru proprietăţile sale extraordinare. Acest fruct-minune ţine la distanţă cancerul, bolile de inimă, te scapă de stres şi previne îmbătrânirea.

Rodia conţine 80% suc şi 20% seminţe. Sucul este o bogată sursă de fructoză, zaharoză şi glucoză. O singură rodie asigură 40% din necesarul de vitamina C, de acid folic, vitaminele A şi E.

Conţine de 3 ori mai mulţi antioxidanţi decât vinul roşu sau ceaiul verde. Rodia are proprietăţi antiinflamatorii şi din acest motiv protejează împotriva astmului, a durerilor în gât, a diareei şi a altor boli.

Întăreşte sistemul imunitar

Rodia conţine o cantitate importantă de vitamina C, esenţială pentru prevenirea îmbolnăvirii, în special în sezonul rece. Sucul de rodie are proprietăţi antibacteriene şi antimicrobiene puternice care ajută la lupta împotriva virusurilor şi bacteriilor pentru a stimula sistemul nostru imunitar.

Previne bolile de inimă

Rodiile protejează corpul de bolile de inimă, pentru că previne depunerile de pe artere. De asemenea, rodiile scad colesterolul rău şi îl cresc pe cel bun.

Află pe Clicksanatate.ro din ce alte motive e indicat să mănânci rodii!

Ponturi pentru a avea grijă de sănătatea stomacului tău

Cel mai bun ulei pentru sănătatea şi frumuseţea ta

Viață sănătoasăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite