Zodiile care se potrivesc cel mai bine la pat: cuplurile care fac sex exploziv, romantic, pervers, dar niciodată plictisitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zodii compatibile în pat. Atracţia sexuală poate lega şi dezlega relaţii, iar astrele influenţează din plin şi acest aspect. Unele cupluri de zodii zguduie întreaga lume când fac sex, în timp ce în cazul altora partidele sexuale se sfârşesc în dezamăgire.

Zodii compatibile în pat: Berbecului îi place sexul fierbinte

Stil sexual: Pasional şi nerăbdător să smulgă hainele, uneori chiar din pragul uşii, Berbecul renunţă de multe ori la preludiu şi trece direct la acţiune. Sunt cei care acţionează, nu cei care se pierd în scenarii, şi preferă să facă sex în ritm alert, potrivit yourtango.com. 

Compatibilitate erotică ridicată cu: Leu, Săgetător, Gemeni, Vărsător

Berbec cu Leu: Un „meci” senzual perfect, sexul între Berbec şi Leu este plin de erotism. Ambii nativi sunt plini de dorinţă şi se dedică trup şi suflet plăcerii sexuale a partenerului. Nici măcar hainele nu sunt un impediment în calea pasiunii dintre ei, dar ar fi bine să fie, totuşi, lăsate deoparte, altfel vor arde mocnit din cauza amorului pătimaş.

Berbec cu Săgetător: Săgetătorul este un adevărat explorator sexual, iar amorul în dormitor este prea „clasic” pentru el, aşa că îl va provoca pe Berbecul din viaţa lui să se dedea dorinţelor sexuale oriunde, oricând. Riscurile pe care şi le asumă, printre care partidele de sex rapide în cabinele de probă sau atingerile interzise din timpul cinei cu părinţii, le vor întări relaţia.

Berbec cu Gemeni: Plăcerea fizică este foarte importantă pentru aceşti nativi, aşa că atunci când se întâlnesc într-un cadru intim, scânteile nu întârzie să apară. Este recomandat ca prima întâlnire erotică dintre Gemeni şi Berbec să aibă loc undeva într-o pădure, altfel riscul unei amenzi pentru deranjarea liniştii publice sunt destul de mari, întrucât amândoi sunt foarte vocali în timpul sexului. O partidă de amor între aceşti doi nativi se poate transforma într-un spectacol de operă între afoni, în doi timp şi trei mişcări.

Berbec cu Vărsător: Atât Berbecul, cât şi Vărsătorul, sunt foarte creativi în dormitor. Ambii sunt experţi în zone erogene, aşa că le vor exploata la maximum, iar plăcerea sexuală îi va transcende în altă dimensiune. Sunt foarte îndrăzneţi în dormitor, aşa că jocurile erotice mai curajoase nu sunt excluse. Este posibil ca Berbecul să fie plăcut impresionat de debaraua privată a Vărsătorului, în care subsemnatul îşi ascunde biciul, cătuşele şi celelalte jucării sado-masochiste, conform sexualastrology.com.

Zodii compatibile în pat: calea spre pantalonii unui Taur este „presărată” cu mâncare

Stil sexual: Taurilor le place ca înainte de amor să fie seduşi cu un vin vechi şi o cină delicioasă. Pentru ei, sexul pe stomacul gol nu este o opţiune, iar o masă copioasă este cel mai bun preludiu. Au libido extraordinar şi sunt dispuşi să facă sex chiar şi zile în şir. De multe ori, doar foamea le stă în cale.

Compatibilitate erotică ridicată cu: Fecioară, Capricorn, Rac, Scorpion, Peşti, Gemeni

Taur cu Fecioară: În dormitor, senzualitatea Taurului se amestecă armonios cu atenţia la detalii a Fecioarei. Partidele lor de sex sunt romantice şi foarte expresive. Preferă siguranţa în detrimentul adrenalinei, aşa că vor face mereu amor cu jaluzelele trase şi uşile închise cu cheia. Totuşi, îşi vor deschide larg „porţile” conşiinţei către partener, căruia vor să îi satisfacă cele mai profunde dorinţe erotice. 

Taur cu Capricorn: Două din cele mai puternice semne zodiacale când vine vorba de compatibilitatea sexuală, Taurul şi Capricornul fac implozie de pasiune. Libidourile lor extreme şi energia erotică cu care sunt încărcaţi îi vor face pe apropiaţii lor să se îngrijoreze. Când se întâlnesc în intimitatea, aceşti doi nativi nu părăsesc dormitorul cu zilele, experimentând sexul nu doar fizic, ci şi la un profund nivel spiritual, lăsând orice nevoie umană pe primul loc.

Taur cu Rac: Două semne cu o sexualitate puternică, Racul şi Taurul se înţeleg excepţional în dormitor. Racul este cald şi receptiv, dar adoră, totodată, să fie dominat, lucru care va îi va mângâia orgoliul Taurului. Sunt romantici, dar asta nu îi opreşte să facă sex ca două fiare. Drept dovadă a sensibilităţii lor, cuvântul de siguranţă pe care îl aleg adesea este „dragoste”.

Taur cu Scorpion: Experienţele sexuale ale acestor doi nativi sunt pentru alţii doar nişte fantezii greu de pus în practică. Îndrăzneala lor şi determinarea de a depăşi orice limită erotică transformă orice partidă de sex între un Taur şi un Scorpion într-un maraton sexual. Au o conexiune desăvârşită, iar calitatea sexului îi poate transforma în poligloţi, doar de dragul de a-şi striga plăcerea pe înţelesul tuturor, chiar şi al vecinilor emigranţi de la etajul superior.

Taur cu Peşti: Pentru Peşti, jocurile erotice şi rolurile din dormitor sunt o manieră bună de a condimenta partidele de sex, însă pentru Tauri sunt modalităţi de a se conecta cu partenerul lor visător. Dorinţa lor sexuală şi atracţia pe care o simt unul faţă de celălalt este atât de puternică încât ar putea inversa polii magnetici ai Pământului.

Taur cu Gemeni: Pentru Tauri şi Gemeni, sexul nu este numai plin de satisfacţii, ci şi o adevărată distracţie. Chiar dacă nu poartă un costum de clovn şi nu face animale din baloane, Taurul va fi atât de excitat de umorul Gemenilor, încât relaţia lor îi poate rupe de realitate. Sunt inventivi şi se vor distra de minune chiar şi când sunt departe unul de celălalt, sexul la telefon atingând noi cote de eficienţă.

Zodii compatibile în pat: Gemenii se excită când sunt provocaţi intelectual

Stil sexual: Să nu fii surprins dacă partenerul tău, aflat în zodia Gemeni, va fi excitat de integrame sau de problemele de matematică rezolvate la dublu Guralivul nativ poate răspunde cu o erecţie sau cu roşu în obraji atunci când este stimulat mental, atingerile fizice trecând pe locul al doilea.

Compatibilitate erotică ridicată cu: Balanţă, Vărsător, Berbec, Leu, Săgetător (vezi la zodiile anterioare restul compatibilităţilor)

Gemeni cu Balanţa: În aşternuturi, Gemenii vor fi pur şi simplu captivaţi de senzualitatea Balanţei. Sunt atât de compatibili în ceea ce priveşte sexul, încât ar putea da lecţii despre partide de sex reuşite. Chiar dacă Gemenii se plictisesc repede de obicei, când vine vorba de amor cu o Balanţă nimeni şi nimic nu le poate diminua entuziasmul. 

Gemeni cu Vărsător: Deşi Vărsătorul are tendinţa de a analiza lucrurile până în cel mai mic detaliu, nativii Gemeni se vor asigura, prin talentele lor erotice speciale, că partenerul zodiacal de apă va fi mult prea beat de plăcere pentru a se concentra pe sudoarea de pe fruntea lor.

Gemeni cu Leu: Pasional şi dedicat plăcerii fizice, nativul Gemeni va face orice îi stă în putinţă pentru a-l da pe spate pe încrezutul Leu. Deşi de obicei orientaţi spre propria persoană, aceşti nativi se înţeleg de minune în dormitor. Leul va domina acţiunea, în timp ce Gemenii se vor folosi de abilităţile lor oratorice pentru a-şi stimula auditiv partenerul.

Gemeni cu Săgetător: Indicaţiile verbale sunt populare şi în cazul Săgetătorilor. În plus, cu o afinitate pentru pericol, cei doi nativi se vor întrece în propuneri care mai de care mai îndrăzneţe. De la partide de sex în trei, la sex în locuri publice, în timp ce îşi urlă plăcerea, Gemenii şi Săgetătorii nu se dau în lături de la nimic. 

Zodii compatibile în pat: Racul oferă orgasme monumentale

Stil sexual: Racii, posesivi, serioşi, dar foarte pasionali, îşi impresionează de obicei partenerii sexuali prin activităţile lor senzuale. Deşi par foarte timizi la început, latura lor erotică iese la iveală când încep să se simtă confortabil, iar surprizele constau în orgasme extrem de intense.

Compatibilitate erotică ridicată cu: Taur, Fecioară, Capricorn, Scorpion, Peşti, Leu (vezi la zodiile anterioare restul compatibilităţilor)

Rac cu Fecioară: Atât Fecioara, cât şi Racul seduc prin stimularea simţurilor. Un parfum cu feromoni, o lenjerie mătăsoasă, nişte braţe bine lucrate sau o muzică senzuală pe fundal sunt câteva din armele lor cele mai de preţ. De aceea, atracţia dintre ei este de cele mai multe ori extrem de puternică. În plus, Racul este foarte senzual, în timp ce Fecioara este cea care se pretează la partide de sex perverse. Un echilibru perfect.

Rac cu Capricorn: Kama Sutra este cartea de căpătâi a cuplului Capricorn-Rac. Adepţi ai experimentelor sexuale şi a varietăţii, cei doi nativi îşi vor consuma toţi banii pe sesiuni de yoga menite să îi facă mai elastici, doar pentru a „bifa” chiar şi cele mai neobişnuite poziţii din Kama Sutra. Între ei nu există posibilitatea apariţiei monotoniei.  

Rac cu Scorpion: Racul este foarte senzual şi atent la nevoile partenerului, iar erotismul debordant al Scorpionului îl va face să fie mult mai deschis experimentelor. Dormitorul este, pentru ei, un spaţiu al plăcerii, nu al relaxării, în care dildourile vor fi adesea folosite. 

Rac cu Peşti: Sensibilitatea acestor nativi va transforma fiecare partidă de sex dintre ei într-o experienţă spirituală. Racul, plin de vitalitate în dormitor, ia foc de plăcere atunci când nativul Peşti îi şopteşte la ureche lucrurile deocheate pe care şi le doreşte. Jocurile erotice şi cadrele romantice, senzuale, sunt ideale pentru o partidă de amor între Rac şi Peşti. 

Rac cu Leu: Racul este foarte versatil în dormitor, fiind potrivit atât pentru rolul de dominator, cât şi pentru cel de dominat, însă de dragul partenerului Leu se va lăsa „modelat” precum o bucată de plastilină. Partidele de sex dintre ei sunt, de regulă, perverse, dar cu bun gust. În niciun alt loc în afară de dormitorul celor doi  hamurile din piele şi lumânărle parfumate, înconjurate de petale de trandafiri, nu s-au îmbinat mai aromonios. 

Zodii compatibile în pat: Leului îi place să fie admirat în timp ce face sex

Stil sexual: Dorinţa Leului de a fi vedetă îi dă un aer dramatic în viaţa de zi cu zi, dar şi în dormitor. Tânjeşte după recunoaşterea şi admiraţia celor din jurul lui, aşa că jaluzele ridicate la geamul din dormitor, care dă chiar spre sufrageria vecinilor, nu este o întâmplare. 

Compatibilitate erotică ridicată cu: Berbec, Săgetător, Gemeni, Balanţă, Vărsător (vezi la zodiile anterioare restul compatibilităţilor)

Leu cu Săgetător: Cheful de sex al Săgetătorului este la fel de mare precum al Leului, la fel şi „pachetul cu beneficii”. Ambii nativi adoră aventura şi să îşi asume riscuri în dormitor. Pentru ei, sexul nu este doar o cale de a potoli tensiunea sexuală, ci şi o rutină sportivă foarte eficientă: fiecare partidă de sex între Săgetători şi Lei este foarte antrenantă, îi lasă transpiraţi, lipsiţi de vlagă, dar şi cu o greutate mai mică pe cântar.

Leu cu Balanţă: Leul este cel care o iniţiază pe Balanţă în cele mai năstruşnice acte amoroase. Din pasiunea şi senzualitatea nativului Leu, combinată cu creativitatea şi abordarea intelectuală a Balanţei, rezultă experienţe erotice greu de uitat, dar numai bune de „prins” în filme. Din acest motiv, dar şi pentru ca Leul să se poată admira periodic, cei doi au o colecţie pornografică destul de vastă.

Leu cu Vărsător: Atracţia sexuală dintre un Vărsător şi un Leu este atât de puternică, încât ar putea crea energia electrică necesară pentru lumina un oraş întreg. Doi exihibiţionişti, Leul şi Vărsătorul fac adesea sex în aer liber, fie în pădurile de la marginea oraşului, fie pe acoperişul clădirilor înalte. 

Zodii compatibile în pat: Fecioara face sex doar pe suprafeţe imaculate

Stil Sexual: Fixistă şi obsedată de disciplină, Fecioara preferă să facă sex doar în locuri care strălucesc de curăţenie, de aceea trebuie să ştergi praful cu mare atenţie dacă nu vrei ca sindromul său obsesiv-compulsiv să vă strice întâlnirea erotică. 

Compatibilitate erotică ridicată cu: Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn (vezi la zodiile anterioare restul compatibilităţilor)

Fecioară cu Fecioară: Femeia Fecioară este de obicei pasivă în dormitor, în timp ce bărbatul Fecioară este cel agresiv. Se pricep de minune la a-şi provoca plăcere unul altuia, iar experienţele sexuale dintre ei doi sunt întotdeauna foarte puternice. 

Fecioară cu Scorpion: Dacă Fecioara îşi lasă la uşă spiritul analitic, partidele de amor dintre ea şi Scorpion sunt explozive. Energia şi erotismul din aşternuturile celor doi nativi nu au limite, iar dacă ar putea, ar face sex chiar şi pe tavan.

Fecioară cu Capricorn: Inventivitatea şi pasiunea cu care păşesc în aventurile lor sexuale îi transformă pe Fecioară şi Capricorn în adevăraţi zei ai sexului. Magnetismul sexual dintre ei este extrem de puternic, motiv pentru care vor fi tentaţi să neglijeze persoanele din afara relaţiei. Reţeta unei seri de succes este formată dintr-un film bun de ignorat când fac sex şi un vin cu care să se delecteze. 

Zodii compatibile în pat: Balanţa poate „juca” orice rol în dormitor

Stil sexual: Sofisticata Balanţă este un partener sexual ideal. Nativul Balanţă este intrigat de orice sursă de inspiraţie erotică şi foarte deschis când vine vorba de sex. Gata oricând să îmbrace o costumaţie indecentă şi încântată să ia biciul în mână în timpul unei partide de amor ieşite din comun, Balanţa se poate adapta uşor aproape oricărei fantezii sexuale.

Compatibilitate erotică ridicată cu: Gemeni, Vărsător, Leu, Săgetător (vezi la zodiile anterioare restul compatibilităţilor)

Balanţă cu Vărsător: În ceea ce priveşte sexul, Vărsătorul are o abordare extrem de dinamică şi creativă. Chiar dacă Balanţa este mai agresivă, Vărsătorul este dispus să se lase dominat. Pentru că din durere se nasc cele mai frumoase opere de artă, capacitatea şi talentul Vărsătorului de a performa în dormitor precum un zeu va creşte cu fiecare vânătaie lăsată de Balanţă pe pielea lui.

Balanţă cu Săgetător: Din punct de vedere astrologic, Balanţa este foarte carismatică, iar atleticul Săgetător, un romantic înnăscut cu o pasiune pentru plăceri fizice, îi va îndrăgi numaidecât stilul unic de a face amor. Partidele de sex dintre aceşti doi nativi sunt mai excitante decât cadourile de sub brad, în dimineaţa de Crăciun.

Zodii compatibile în pat: Scorpionul este plin de ciudăţenii sexuale

Stil sexual: Cu toţii ştim că Scorpionii sunt adepţii ciudăţeniilor în dormitor, însă nu toată lumea înţelege că nebuniile lor pavează calea spre plăceri nebănuite. Poziţia misionarului nu este pentru Scorpion, cel mai sexual nativ al zodiacului. În schimb, acesta este în stare să inventeze poziţii noi.

Compatibilitate erotică ridicată cu: Taur, Rac, Fecioară, Carpricorn, Peşti (vezi la zodiile anterioare restul compatibilităţilor)

Scorpion cu Capricorn: Scorpionul este plin de imaginaţie, în timp ce energia sexuală şi rezistenţa la efort a Capricornului poate oferi ore întregi de amor exploziv. Sexul dintre ei este atât de bun încât după o singură partidă, care le poate pecetlui destinele, se aud clopote de nuntă.

Scorpion cu Peşti: Când vine vorba de erotism, Peştii şi Scorpionii sunt suflete pereche. Scorpionul este cel care îl transformă pe nehotărâtul şi emoţionalul nativ Peşti într-o persoană care ştie exact ce îşi doreşte şi cum să ceară. Fanteziile lor prind viaţă în cel mai excitant mod posibil, iar misterul în care sunt învăluiţi întreţine flacăra pasiunii.

Zodii compatibile în pat: Săgetătorul îşi face partenerii de sex să se simtă speciali

Stil sexual: Acest călător plin de entuziasm şi va face fiecare partener care îi trece prin dormitor să se simtă ca şi cum ar fi singurul, dar va pleca de îndată de îi laşi uşa deschisă. Dacă vrei să te bucuri de amor fierbinte, cumpără lacăte care nu pot fi sparte uşor. 

Compatibilitate erotică ridicată cu: Berbec, Leu, Gemeni, Balanţă, Vărsător (vezi la zodiile anterioare restul compatibilităţilor)

Săgetător cu Vărsător: De obicei, Săgetătorul nu se lasă consumat de emoţii şi îşi asumă angajamente, dar dacă există pe lumea asta un ţel căruia îi este trup şi suflet dedicat, acesta este aducerea partenerului la orgasm. În partidele de sex cu Vărsătorul, nativul Săgetător domină fără ca cel dintâi să observe măcar. Întâlnirile lor erotice sunt întotdeauna distractive.

Zodii compatibile în pat: Capricornul este extrem de pasional

Stil sexual: Capricornii par de multe ori pierduţi în munca lor, dar asta este doar o modalitate de a-şi atrage partenerii prin atitudinea lor inapordabilă. Totuşi, odată ce ajung în dormitor, strategiile lor sunt la fel de dure ca cele folosite în confruntările profesionale. Acest semn se numără printre cele mai pasionate din zodiac.

Compatibilitate erotică ridicată cu: Taur, Fecioară, Rac, Scorpion, Peşti (vezi la zodiile anterioare restul compatibilităţilor)

Capricorn cu Peşti: Fiind firi visătoare, jocurile erotice şi jocurile de rol sunt preferatele Peştilor, iar Capricornii iubesc să se lase pradă acestor idei deocheate, deşi de obicei sunt sceptici şi cu garda sus. Dezinvoltura fanteziilor lor şi explorarea reciprocă a punctelor erogene, fizice şi mentale, duc la sesiuni fierbinţi de amor. Peştii nu spun niciodată „nu”, iar Capricornii sunt fericiţi când trebuie să dea ordine şi comenzi între cearşafuri.

Zodii compatibile în pat: Vărsătorul nu se dă în lături de la nimic

Stil sexual: Nimeni nu poate îmblânzi spiritele libere şi excentrice ale Vărsătorilor. La fel ca în cazul Gemenilor, Vărsătorii sunt stimulaţi de stimularea intelectuală. Un plus în cazul lor este dispoziţia de a încerca orice li se pare interesant şi neobişnuit, motiv pentru care nu se feresc să pună în practică chiar şi cele mai bizare fetişuri şi fantezii ale partenerului.

Compatibilitate erotică ridicată cu: Gemeni, Berbec, Leu, Săgetător (vezi la zodiile anterioare restul compatibilităţilor)

Zodii compatibile în pat: Peştii sunt foarte deschişi la dorinţele partenerilor

Stil sexual: Ca amant, nativul Peşti este un cameleon, gata să se adapteze preferinţelor, dorinţelor şi stilului sexual al partenerului. Sunt fiinţe emoţionale şi deloc practice, dar entuziasmul şi natura lor empatică îi face să se descurce perfect în a-i satisface pe cei care le trec prin pat, dar şi în a accepta să fie satisfăcuţi. Sunt foarte deschişi şi sexul cu ei este întotdeuna o experienţă fantastică.

Compatibilitate erotică ridicată cu: Taur, Rac, Scorpion, Capricorn (vezi la zodiile anterioare restul compatibilităţilor)

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite