VIDEO Mândrie de mămică. Cântăreaţa Ellie White s-a tatuat de dragul băieţelului ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Solista Ellie White, mămica unui băieţel care s-a născut în luna noimbrie a anului trecut, a apelat la serviciile unui salon de tatuaje în dorinţa de a le arăta celor din jur cât de mult îşi iubeşte fiul.

Cântăreaţa mărturiseşte că experienţa primului tatuaj a fost îndeajuns de dureroasă pentru a-i da la un moment dat lacrimile. Artista a îndurat „chinul“ pentru a avea în final numele băieţelului ei imprimat pe antebraţ.

Solista a apelat la serviciile specialiştilor de la un centru de tatuaje pe care i-a rugat să îi inscripţioneze pe mănâ numele copilului său, Mihai Andrei, cu caracterele elegante pentru care le-a ales în prealabil. Ellie a fost la prima experienţă de acest gen despre care spune că nu a fost deloc confortabilă.

„M-am dus convinsă că nu o să simt nimic. M-am înşelat. Am strâns din dinţi o oră pentru tatajul de pe mână! Mi-au dat lacrimile, dar a meritat! Îl acum pe bebe tot timpul cu mine, chiar şi pe scenă”, mărturiseşte Ellie White.

ellie

Pe tot parcursul procesului de tatuare, logodnicul ei, Doru Tinca, managerul casei de discuri Touch Music, şi cel care îi impresariază şi pe BUG Mafia şi Dr. Kutcho, i-a fost alături şi a filmat toată experienţa.

„M-a lăsat pe mine să fiu prima care îşi face tatuaj. Mi-a promis că va face şi el unul pe viitor. Aştept!”, spune artista. Ellie White şi Doru Tinca sunt împreună de mai bine de cinci ani.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite