Vedetele dau sfaturi despre sex

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Cameron Diaz, modelul Heidi Klum şi producătorul Woody Allen sunt doar trei dintre celebrităţile care au acceptat să vorbească deschis cu presa despre viaţa lor intimă şi au împărtăşit câteva secrete din dormitor.

Publicaţia „The Huffington Post“ a realizat o listă cu cele mai utile sfaturi în materie de sex pe care vedetele au acceptat să le împărtăşească publicului.

1. Nu te preface niciodată în dormitor - Cameron Diaz (actriţă, 40 de ani)

„Nu te preface niciodată că-ţi place ceea ce faci în intimitate, dacă nu este cazul. Să fii sexy înseamnă să te comporţi aşa cum simţi la momentul respectiv“, este de părere actriţa.

2. Experimentează, experimentează, şi din nou experimentează – Heidi Klum (model, 40 de ani)

„Unele persoane sunt mai provocatoare în pat, altele sunt, din contră, cât se poate de plictisitoare. Dacă vă plac nebuniile, atunci nu vă sfiiţi de partenerul dumneavoastră. Este bine ca, din când în când, să vă verificaţi garderoba şi să încercaţi să mai schimbaţi câteva piese de lenjerie intimă“, recomandă Heidi Klum.

3. Nu vă temeţi de limbajul provocator – Olivia Munn (actriţă, 32 de ani)

„Ştiu că o mulţime de oameni se feresc de aşa-zisul «dirty talk» (limbaj murdar - n.r.). Unii îl cataloghează ca fiind ridicol. Şi poate chiar aşa este. Totuşi, cuvintele deocheate sunt un ingredient necesar într-o relaţie sexuală şi la un moment dat vei dori să încerci aşa ceva“, argumentează actriţa americană.

4. Profită de ocaziile pe care ţi le oferă viaţa - Woddy Allen (actor, producător, regizor, 77 de ani)

Woddy Allen şi Soon-Yi FOTO Getty Images

image

Deşi era căsătorit cu Mia Farrow, Woddy Allen a continuat să-şi caute jumătate chiar în propria familie. Mai mult, bărbatul s-a îndrăgostit de Soon-Yi, fiica adoptată de Mia înainte ca între cei doi să se formeze o legătură. După ce s-a despărţit de soţia sa, Woddy a recunoscut că o iubeşte pe Soon-Yi şi, cinci ani mai târziu, a cerut-o de nevastă. Întrebat de jurnaliştii de la publicaţia „Vanity Fair“ cum a reacţionat Mia atunci când a descoperit că el avea poze cu Soon-Yi goală, Allen a răspuns:

„Nu ştiu. A fost unul dintre cele mai neaşteptate momente din viaţă. Poate chiar cel mai norocos. Dacă cineva mi-ar fi spus că voi lua de soţie o fată coreeană, cu 35 de ani mai tânără, i-aş fi spus că este nebun. A fost o pură întâmplare, dar una extrem de fericită“.

5. Dragostea nu are vârstă - Meryl Streep (actriţă, 63 de ani)

„Iubesc scenele de dragoste, deşi poate părea neobişnuit să afirmi aşa ceva la vârsta mea. Asta e doar o dovadă a ignoranţei noastre umane. Toate lumea este de părere că relaţia dintre o femeie înaltă şi corpolentă şi un bărbat slab şi chel este o anomalie. De fapt, asta înseamnă viaţă. Asta înseamnă dragoste“, este de părere actriţa 

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite