Trupa Motörhead şi-a lansat propriul brand de jucării sexuale, care conţine patru tipuri de vibratoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motorhead a lansat propriul brand de jucării sexuale/FOTO Arhiva Adevărul
Motorhead a lansat propriul brand de jucării sexuale/FOTO Arhiva Adevărul

Trupa rock Motörhead şi-a lansat propriul brand de jucării sexuale, care se va numi "The Official Pleasure Collection", informează site-ul revistei New Musical Express.

Noul brand conţine patru tipuri de vibratoare, în forma unor torpile, decorate cu logoul trupei britanice. Modelele de jucării sexuale din brandul "The Official Pleasure Collection" sunt fabricate de producătorul Lovehoney şi sunt disponibile deja în magazine şi pe internet. Unul dintre single-urile de pe albumul de debut al trupei Motörhead s-a intitulat "Vibrator".

"A trebuit să avem într-o bună zi un brand propriu de vibratoare, nu-i aşa? Se pare că a meritat aşteptarea", a spus Lemmy, solistul trupei.

Trupa Motörhead a fost nevoită să îşi întrerupă şi chiar să îşi anuleze recent mai multe concerte din cauza stării de sănătate precare a rockerului Lemmy.

Ajuns la vârsta de 69 de ani, Lemmy - al cărui nume real este Ian Fraser Kilmister - a fost avertizat de medici, care i-au spus că trebuie neapărat să îşi pună un stimulator cardiac dacă mai doreşte să susţină concerte. Lemmy a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă, o afecţiune cauzată de numeroşii ani în care rockerul britanic a abuzat de alcool şi de droguri. În 2014, trupa Motörhead a fost nevoită să îşi amâne turneul european, după ce Lemmy, care suferă şi de diabet de tip 2, a fost diagnosticat cu un hematom.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite