Topul motivelor pentru care mirii nu mai fac sex în noaptea nunţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mult de jumătate din cuplurile care se căsătoresc nu mai fac sex în noaptea nunţii, arată un sondaj realizat pe 2.128 de proaspeţi însurăţei. Motivele sunt dintre cele mai diverse, dar principalul vinovat se pare că este ginerele.

Participanţii la cercetare au declarat în proporţie de 52% că nu au făcut dragoste în noaptea nunţi, iar pentru 17% din ei s-a întâmplat să treacă şi trei zile până să se bucure de intimitate ca soţ şi soţie.

Astfel, 24% din respondenţi au declarat că de vină este mirele, care se îmbată prea tare pentru a mai putea fi în stare de ceva, în vreme ce miresele fac acelaşi lucru în 13% din cazuri.

Unul din zece cupluri ajunge să se certe înainte de a se termina petrecerea, iar în 16% din cazuri soţiile adorm frânte de oboseală, arată sondajul făcut la cererea unei companii britanice, scrie Daily Mail.

Numai 4% din cei chestionaţi au răspuns că mirele a fost cel care a renunţat la o partidă de amor pentru că l-a luat somnul. Bineînţeles, alte cupluri au preferă să petreacă până târziu alături de invitaţi (7%), în vreme ce 9% au fost ocupaţi să-şi facă bagajele pentru a pleca în luna de miere.

Multe dintre cuplurile care se căsătoresc în ziua de azi au deja copii, iar 11% din cei întrebaţi au mărturisit că după nuntă şi-au făcut datoria de părinţi în loc să se mai gândească la sex.

Top 10 motive: fără sex în noaptea nunţii

1.Mirele a fost prea beat (24% )

2.Mireasa a fost prea obosită  şi a adormit (16%)

3.Mireasa a fost prea beată (13%)

4.Îi aşteptau copiii acasă  (11%)

5.S-au certat în timpul nunţii (9%)

6.Au plecat în luna de miere (9%)

7.Au petrecut până târziu alături de invitaţi (7%)

8. Mirele a fost prea obosit şi a adormit (4%)

9. Partenerii nu au avut chef să facă sex (4%)

10. Alte motive (3%)

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite