Tipuri de preludiu pe placul bărbaţilor: cum îl faci să îşi piardă minţile în dormitor

0
0
Tipuri de preludiu pe placul bărbaţilor. FOTO Arhivă Adevărul
Tipuri de preludiu pe placul bărbaţilor. FOTO Arhivă Adevărul

Tipuri de preludiu pe placul bărbaţilor. Orice bărbat are dorinţe sexuale sau puncte erogene încă nedescoperite de partenere, dar care, odată exploatate, îl vor face să ia foc de plăcere.

Publicaţia „Cosmopolitan” a realizat un sondaj care scoate la iveală care sunt cele mai „fierbinţi” tipuri de preludiu pe placul bărbaţilor:

Tipuri de preludiu pe placul bărbaţilor: Mâinile magice

„Fosta mea prietenă îmi făcea sex oral în timpul preludiului şi mereu îşi folosea mâinile. Pe una o ţinea în formă de inel, masându-mi penisul de sus în jos, iar cu cealaltă îmi atingea uşor testiculele. Mi-a plăcut la nebunie”, mărturiseşte Dan B.

Punctul sensibil

„O fostă iubită mi-a descoperit punctul sensibil: lobul urechii. De câte ori mi-l atingea sau îl sugea, în timpul sesiunilor de săruturi, mă simţeam ca şi cum mi-ar fi curs curent electriv prin vine, până în zona genitală”, îşi aminteşte Lance.

Tipuri de preludiu pe placul bărbaţilor: Preludiu pe sub masă

„Iubita mea din facultate avea obiceiul să înceapă preludiul cu câteva ore înainte să ajungem în dormitor. Dacă ieşeam să luăm cina în oraş, îmi lua mâna şi mi-o băga sub rochia ei. Ceream nota imediat”, spune Barret M.

Dominare sau supunere

„Nu o să uit niciodată când o tipă cu care am avut o aventură de o seară mi-a legat mâinile la spate şi mi-a ordonat să îi fac sex oral. A fost foarte dificil, dar în cel mai bun mod posibil, să mi se dea comenzi în timp ce eram încătuşat”, declară Mark S.

Tipuri de preludiu pe placul bărbaţilor: Sfârcurile, cheia plăcerii

„Majoritatea femeilor nu acordă deloc atenţie sfârcurilor mele, însă o tipă cu care am avut o aventură a petrecut minute în şir muşcându-le şi lingându-le. M-am aprins cu totul. Şi în cazul nostru funcţionează, doamnelor”, le atrage Ben K. atenţia reprezentantelor sexului frumos. 

Priveşte dar nu atinge

„În timpul preludiului, o fostă iubită mă punea să o privesc în timp ce se masturbează, fără să îmi dea voie să o ating. A fost cel mai sexy lucru pe care l-am văzut vreodată şi m-a făcut să înţeleg mai bine ce îi place”, este observaţia lui Kyle W. 

Tipuri de preludiu pe placul bărbaţilor: Subtilitatea îl înnebuneşte

„În timpul preludiului, o tipă cu care am fost îmi sugea degetul privindu-mă în ochi, doar ca să-mi dea de înţeles ce va face după ce mă va dezbrăca”, spune Mitchel W.

Privelişte de neuitat

„Fosta mea iubită începea să îmi facă sex oral lăsându-se uşor în jos, cu spatele arcuit şi fundul ridicat. Nu mă puteam sătura de imaginea aceea, de curbele ei sexy şi de senzaţiile pe care mi le oferea”, „suspină” Chris T.

Viață de cuplu


Ultimele știri
Cele mai citite