Sfaturi pentru prima noapte de dragoste: care sunt cele mai bune poziţii pentru pierderea virginităţii

0
0

Prima noapte de amor este, mai ales pentru tinerele femei, un eveniment extrem de important, care stârneşte o mulţime de emoţii. Pentru o experienţă reuşită, vă oferim o listă de sfaturi pentru prima noapte de dragoste.

Sfaturi pentru prima noapte de dragoste: alege locul potrivit

Alegeţi împreună unde vreţi să vă consumaţi pentru prima dată iubirea. Având în vedere că este un eveniment important, în timpul căruia trebuie să vă simţiţi relaxaţi, recomandat este să selectaţi un loc unde vă veţi simţi confortabil. Desigur, primul raport sexual ar trebui să aibă loc într-un pat, pentru o experienţă cât mai plăcută.

Cât de importantă este odihna

Chiar dacă, probabil, emoţiile nu îţi vor da pace în cazul în care aţi planificat să faceţi sex pentru prima dată, încearcă să te odihneşti înainte de prima noapte de dragoste. Oricât de mare ar fi dorinţa, este posibil ca, din cauza oboselii, să fii foarte încordată, lucru care va face pierderea virginităţii mai dureroasă. 

Sfaturi pentru prima noapte de dragoste: nu vă grăbiţi

Este foarte important ca în timpul primei nopţi de dragoste să luaţi lucrurile încet. Un preludiu lung şi plăcut este absolut necesar, la fel şi acţiunea de după. De asemenea, nu ar strica să aveţi prin preajmă câteva elemente pentru o atmosferă incitantă, cum ar fi lumânărelele parfumate şi o listă cu melodii alese special pentru acest aveniment, şi un lubrifiant. 

Nu intra în panică şi renunţă la inhibiţii

Lasă-te purtată de val şi nu te gândi la lucrurile care ar putea merge prost. De asemenea, renunţă la inhibiţii. Mângâie-ţi partenerul, sărută-l şi atinge-l exact aşa cum îţi doreşti. 

Sfaturi pentru prima noapte de dragoste: cea mai recomandată poziţie

Cea mai bună poziţie pentru prima noapte de dragoste este poziţia misionarului. Tu stai lungită pe spate, cu picioarele uşor arcuite, în timp ce partenerul tău stă deasupra. Momentele de tandreţe vor fi mult mai intense şi, în plus, îi vei putea controla mişcările iubitului tău.

Viață de cuplu


Ultimele știri
Cele mai citite