Sfaturi ingenioase împărtăşite de părinţi: cum să îi înveţi pe copii să se încalţe singuri şi cum calmezi durerile de dinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expert Home Tips a selectat câteva sfaturi împărtăşite de părinţi pe internet, printre acestea numărându-se trucuri pentru a-i învăţa pe cei mici să se încalţe singuri.

Meseria de părinte nu este deloc uşoară. Acesta este şi motivul pentru care unele mame aleg să ceară sfaturi pe reţelele sociale, consultându-se cu alţi părinţi în privinţa problemelor întâmpinate.

Expert Home Tips a selectat câteva sfaturi împărtăşite de părinţi pe internet, acestea fiind publicate de Daily Mail.

Degete prinse la uşă

Este un adevărat coşmar momentul în care un copil urlă de durere după ce şi-a prins degetele la uşă. Experţii Home Tips recomandă aplicarea unei benzi elastice în jurul ambelor clanţe pentru a împiedica închiderea neaşteptată a uşii.

Remediu împotriva durerilor de dinţi

image

Pentru a diminua durerile provocate de creşterea dinţilor, Expert Home Tips sfătuieşte părinţii să pună suzeta într-un suport pentru cuburi de gheaţă, să toarne peste ea sucul preferat al celui mic şi apoi să o introducă în congelator.

Strângeţi sclipiciul împrăştiat cu o rolă pentru scame

Dacă cel mic a împrăştiat sclipici peste tot, pur şi simplu utilizaţi o rolă de scame şi locul va fi curat într-o clipă.

Învăţaţi-i pe copii să se încalţe singuri

image

Uneori, este dificil pentru copii să fie capabili să înveţe care este piciorul stâng şi care este cel drept. Pentru a-i ajuta, utilizaţi autocolante simpatice împărţite pe jumătate.

Cumpăraţi încălţăminte fără să plimbaţi copiii prin magazine

image

Pur şi simplu desenaţi picioarele copiilor pe o hârtie. Acest sfat ingenios vă ajută să aproximaţi corect, fără a fi nevoiţi să îi plimbaţi pe cei mici prin magazine.

Brăţară de identificare

image

Niciun părinte nu vrea să-şi piardă copilul, iar brăţara de identificare este o idee cu adevărat ingenioasă. Părinţii pot fi contactaţi cu uşurinţă în cazul în care copilul se rătăceşte.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite