Orgasmul costă 1000 de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeile pot obţine orgasm cu ajutorul unei injecţii cu colagen. FOTO Shutterstock
Femeile pot obţine orgasm cu ajutorul unei injecţii cu colagen. FOTO Shutterstock

David Matlock, un doctor ginecolog din California, a descoperit o metodă neobişnuită prin intermediul căreia promite să ofere plăcere femeilor. Injecţia cu colagen costă 1000 de dolari şi are capacitatea de a creşte libidoul femeilor prin dilatarea punctului G, potrivit publicaţiei „The Huffington Post“.

Tratamentul, denumit „G-shot“ este administrat în câteva minute, sub anestezie locală, iar efectul lui durează până la patru luni. „Vreau ca femeia să fie mulţumită cu ea însăşi“, a explicat David Matlock, părintele invenţiei pentru revista „Fabulous“.

 În ciuda mediatizării din ultimul timp, injecţia nu este un produs nou. În 2004, un jurnalist american a vizitat cabinetul lui Matlock pentru a afla mai multe detalii referitoare la stimularea vaginului şi povestea punctului G. Patru ani mai târziu, Caroline Cushworth a împărtăşit presei britanice experienţa fericită pe care a trăit-o atunci când a hotărât să apeleze la metoda lui Matlock.

„Niciodată nu am mai experimentat aşa ceva“, a mărturisit Cushworth la momentul acela. „Am avut orgasm multiplu timp de câteva ore. Toată situaţia a devenit atât de intensă, încât m-am speriat“, a continuat ea. Deşi femeile par să iubească metoda lui Matlock, unii specialişti nu sunt convinşi de eficienţa ei şi o consideră inutilă.

David Matlock, părintele unei invenţii controversate.

david matlock

 „Sunt foarte multe şanse ca punctul G să fie un simplu mit. El a fost subiectul unor discuţii controversate din 1950, atunci când medicul ginecolog de origine germană Ernst Grafenberg a susţinut că a găsit o zonă în spatele vaginului care, dacă este stimulată, duce la excitare sexuală sporită“, titrează revista „Fabulous“.

Alţii consideră că metoda lui Matlock pune presiune asupra femeilor şi instigă la „perfecţiune“. Zvonurile circulă şi, chiar dacă experţii sunt sceptici, femeile par încântate de invenţia americanului, a cărei popularitate a crescut considerabil.

Procedura a fost preluată şi de medicii din ţară, iar Kevin Jovanovic, doctor la clinica din New York, a administrat-o pacientelor lui. „Sexualitatea este un subiect «fierbinte» al secolului XXI. Dacă în trecut femeile nu puteau să-şi exprime dorinţele direct, acum este momentul ideal. Ele au dreptul să ceară mai mult şi să fie pozitive faţă de viaţa sexuală“, a spus Jovanovic.

Viață de cuplu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri