Moduri inedite prin care femeile pot atinge orgasmul

0
0

Există mai multe tipuri de orgasm la femei, cele mai cunoscute fiind cel vaginal şi cel clitoridian. Dar, din fericire, plăcerea sexuală nu se limitează doar la ele! Există şi alte modalităţi prin care femeile pot atinge culmile extazului.

Orgasmul în timpul somnului

Aşa-numitul „vis umed” apare mai ales la bărbaţi, în special la pubertate, dar şi femeile pot avea parte de un astfel de episod în timp ce dorm. „Orgasmul la femei se poate produce în timpul somnului fără nicio stimulare voluntară directă. Acestă manifestare se numeşte orgasm nocturn”, explică Pierre Langis şi Bernard Germains, autorii cărţii „Sexualitatea umană”.

Orgasmul nocturn poate sau nu să fie însoţit de un vis erotic şi este considerat  un „cadou” din partea creierului, fiind un semn că fanteziile sexuale şi libidoul „funcţionează” cum trebuie. Nu este nevoie să faci ceva special pentru a atinge plăcerea sexuală în timpul nopţii, deşi unele studii au arătat că dormitul pe burtă ar facilita acest tip de orgasm pentru că favorizează contactul între zona genitală şi pat, frecarea producând excitaţie.

Află ce tipuri de orgasm mai pot avea femeile pe clickpentrufemei.ro

Viață de cuplu


Ultimele știri
Cele mai citite