Lucrurile la care sunt atenţi bărbaţii la prima întâlnire: „Există ceva adevăr în vorba care spune că bărbaţii sunt nişte porci“

0
0

Prima întâlnire poate fi amuzantă, dar se poate dovedi şi o dezamăgire totală. Însă indiferent de rezultat, femeile îşi fac o mulţime de probleme înainte de un astfel de eveniment: cu ce să se îmbrace, ce impresie o să-i lase şi, mai ales, ce o să gândească despre ea?

Revista womenshealthmag.com a realizat un sondaj în rândul bărbaţilor pentru a afla direct de la sursă care sunt lucrurile cărora le acordă atenţie atunci când întâlnesc pentru prima dată o femeie. Răspunsurile extrem de sincere au arătat că dincolo de aspectul fizic al partenerei, bărbaţii sunt atenţi la o mulţime de alte detalii, chiar dacă nu întotdeauna acelea la care se gândesc femeile.

1. „Primul lucru pe care îl remarc este dacă este gata îmbrăcată şi aranjată atunci când mi-a spus că va fi pregătită sau trebuie să aştept.“  George H.

2. Eric B. povesteşte că e atent la momentele de pauză care apar în conversaţia cu o nouă parteneră. „Dincolo de nimicurile pe care le discutăm la o primă întâlnire, încerc să fiu atent la cum se comportă în timpul pauzelor de conversaţie. Aşa primesc indicii desăpre cum este ea dincolo de masca pe care ne-o punem la primele întâlniri. Este mai degrabă genul tăcut sau expansivă?, Introvertită sau extrovertită?, Se foieşte stânjenită sau face alt lucru simpatic?, Poate să învioreze discuţia cu uşurinţă atunci când lâncezeşte? Încearcă să ascundă faptul că este stânjenită de pauzele conversaţionale sau le evită vorbind într-una?“ Eric B.

3. Îmi place ca o femeie să se ofere să plătească consumaţia la o primă întâlnire, chiar dacă tot eu voi fi cel care va dori să plătească. Dar mă impresionează plăcut ca măcar să se ofere să facă acest lucru.“ Dan N.

4. Înainte ca reţelele sociale să devină atât de populare era mai simplu să treci de o primă întâlnire. De regulă te întâlneai cu femei pe care le cunoşteai la petreceri sau prin intermediul prietenilor, la petreceri, şi exista deja o primă impresie. Întâlnirile erau necesare ca să vezi dacă există ceva mai mult între voi. Dar de când ies în oraş şi cu femei cunoscute online la o primă întâlnire mă bazez pe prima impresie, dacă există o scânteie din primele momente în care ne vedem. Şi oricât nu mi-ar conveni să recunosc acest lucru, de regulă această scânteie se referă mai ales la atributele fizice. Primul lucru la care mă uit este faţa, dacă este la fel de drăguţă cum arăta în poza de profil. Apoi dacă pare o persoană prietenoasă sau distantă. Ne place cum ne simţim unul în compania celuilalt? De regulă, îmi dau seama dacă vreau să mă mai văd cu o femeie după primele cinci minute, rar îmi mai schimb părerea faţă de ea chiar dacă stăm împreună mai mult timp.“ Justin D. 

5. "Întotdeauna remarc cum se comportă partenera mea cu personalul de la restaurant, dacă luăm masa în oraş. Dacă este amabilă şi prietenoasă, acest lucru îmi indică multe lucruri. Dacă este nepoliticoasă, m-a pierdut.“ Frank M.

6. "Mereu îmi place ce femeia cu care mă întâlnesc să aibă un zâmbet plăcut, iar când zâmbeşte mult ştiu că se simte în largul ei cu mine. Simţul umorului este important, pentru că este extraordinar să întâlneşti o femeie care să fie amuzantă şi să aprecieze o glumă bună. Pentru că mi s-a cerut un răspuns sincer, recunosc faptul că apreciez un fund frumos. La fel de mult mă încântă şi atunci când conversaţia curge şnur, pentru că urăsc pauzele lungi şi stânjenitoare.“
Kurt Johnson

7. "Bineînţeles, îmi doresc să aflu informaţii despre femeia cu care mă văd, dar aş aprecia ca la rândul ei să fie interesată de mine şi să-mi pună întrebări, nu doar să vorbească despre ea. Giovani H.

8. "Primele lucruri pe care le remarc sunt ochii şi zâmbetul. Apoi… recunosc faptul că există ceva adevăr în vorba care zice că bărbaţii sunt nişte porci.“  Jeremy T
 

Viață de cuplu


Ultimele știri
Cele mai citite